Arkadaşlar bilgisayarım windows 7.Şuan internet explorer 8 yüklü..Sizce bunu kullanmaya devam mı etmeliyim,yoksa chrome,opera,mozilla firefox dan birinimi kullanmalıyım ? Görüşleriniz önemli..TEşekkürler
Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım ?
chrome veya Mozillayı Öneririm Sana...
aynen :D ama yinede görüş almak iyidir
operayı eledim zaten,firefox yada chrome denicem
fostiriğin betik hatalarıyla uğraşma chrome kullan
Şu anda ben Internet Explorer 9 beta, Mozilla Firefox 4 Beta 10 (Her ne kadar sevmesemde) ve Google Chrome kullanıyorum. Hız olarak görüşüm:
1)Firefox 4 Beta 10
2)Internet Explorer 9 Beta
3)Google Chrome
İsletim sistemin Windows 7 ki bunu goz onunde bulundurursak en iyi tercih suan icin
Google Chrome ile Internet explorer.Firefox suan icin Windows 7 ile tam olarak uyumlu degil.
Ben Firefox kullanmak istiyorum dersen Firefox 4 beta var ki yakında tam surumude yayımlanır..
Internet Explorer 9 Beta derim... Chrome'da çok iyi tabi ki (:
firefox u katiyyen önermem.övüldüğü kadar iyi bi tarayıcı değil.benim kullandıgım tarayıcılar ; safari , opera ve chrome. üçünden de çok memnunum
kolay gelsin
google chorome ve ie8-9 bana çok gereksiz geliyor. Mozilla Firefox müthiş hızlı bir internet tarayıcısı ve bende onu kullanıyorum... ama eğer internetten türk kurumları için işlemler falan yapacaksanız (e-okul,meb,kredi kartından vergi ödeme vs..) ie tercih edin çünkü onlarda internet explorerden yapıyolar
google chrome ve mozilla firefox ama ikisinde son sürümü kullanın
Kimin yazdığını hatırlamıyorum ama arkadaş haklı. Mozillanın Beta'sı Windows 7 ile pek uyumlu değil hatta farklı eklentileri desteklemediği için (Beta olduğu için) xp de falan da sorun verebilir. ama şimdi 4 Beta 9 heralde Mozilla 5 yapıp onuda full yaparlar :D Safaride fena değil. Ayrıca İnternet explorer 9 da (tabi win7 kullanıyosan) gayet kendini aşmış...