arkadaşlar ben 7. sınıf öğrencisiyim.bursluluğu kazandım kendime telefon almak istiyorum bütçem 200 ytl yi aşmayacak güzel özellikli bildiğiniz tlf varmı marka farketmez.
şimdiden saolun.herkese iyi günler
hangi telefon
Size tavsiye edebileceğim Nokia 2630 fiyatı 140 ytl civarında senin yaşındaki birisi için idealbir telefon bence :)
2630 önceden bakmıştım.artırabilir hafıza olmazsa olmaz lardan biri bide mp3...kamera önemli değil...yanıtları ona göre yazın saolun
site mahkeme kararıyla kapanmıştır falan diyo
engellenmiş sitelere erişmek için dns ayarları mevcut bu sitede paylaşımı yasak,
bir araştır bulursun ;)
bu arada; başarılarının devamını diliyorum..
ya işim yok onlamı uğraşacam bide internet alişverişlerine pek güven miyorum
internetten alışveriş yapmıyacaksınki;
sadece telefona hangi proları yükleyebileceğini göreceksin..
telefonu kendin nerden istersen ordan alacaksın,
vermiş olduğum cevabı tekrar oku
01apachi çook özür dilerim
Arkadas marka farketmez demiş. Konuyu nokia kategorisine açmış:)
200 ytlye biraz zor ama bulabilirsin sanırım e250'ye bi bak
bide 0 olması şartmı 2 ele istediğini rahat bulursun
ticaretinadresi .net i ziyaret et bende ordan aldım çok memnunum
www.ticaretinadresi.net e bakmadan alma
Saol bakyorum.Yorum için saol.
Nokia 5000 cep telefonu alabilirsin.aşağıdaki linkte bu ürünü en ucuz fiyata bulabilirsin.hemde bu site de toptan fiyatına perakende satış yapılıyor.
bilginize arkadaşlar.pahalı ama bilinirliği yüksek sitelerden alışveriş yapmak çok mantıklı değil bence.fiyatları çok yüksek oluyor çünkü.bu siteden alışveriş yaptım ve aynı telefondan kuzenim aldı bu siteden.herkese tavsiye ederim.
bi arkadaş yorum yapmış,bende ona katılıyorum bilinen sitelerin yanında bilinmeyen siteler de varki onlardan alışveriş yapmak daha kolay ,en azından aradığınızda karşınızda ulaşabileceğiniz sorunlarınızı anlatabileceğiniz birisi oluyor ve elinden geleni yapıyor,benim bir arkadaşım hepsi buradadan ürün aldı ürün 15 günde zor eline geçti 15 gün muhatap olabilecek biri bulamadı,cep toptancısı,ticaretinadresi,bu tür siteler şimdi daha iyi hizmet veriyor bilginize
ticaretinadresi,teknosepet,cep toptancısı,teleplus bu siteler iyi hizmet veriyor değerli arkadaşlar boşu bozune bilinen siteler e girip kafanızı boş yere yormayın
samsung d900 i alabilirsin 280 ytl civarı