Hangi Tür Ram Kullanıyorsunuz? :)
Oy Kullananlar Kaç Slot ve Kaçlık Ram kullandığını yazabilir mi ? :)
Hangi Tür Ram Kullanıyorsunuz?
- 1
- 2
:) Oylayın haa yorum atanlar :) Ahmeedd ddr3e oy verilmemiş hiç :D
ddr2 2 slot 4 gb 800 mhz cl5 :D
Kimsede ddr3 yokmu ahmed dısında:D Ahmed oy kullanmamış ddr3 %0 :D
Bu arada ddr2 ramlerin tek slotunda en fazla kac gb var?
10 tane oy var ve ddr3 yok ? :D ben bu anketi acarken %90 ddr3 bekliyordum :D
DDR 400 MHz :)
Toplam 2 Slot var anakartta.
1. Slot: Kingston 1 GB DDR 400 MHz CL3
2. Slot: Elixir 512 MB DDR 400 MHz CL3
Ulen sitede herkes En iyi sistemleri tavsiye ediyor başkasına ama kendileri en eski teknolojiyi kullanıyor
Enteresan hakkaten :))
13 oy ve ddr3 cıkmadı hiç. Vay be
DDR2 RAM 2 Slot 800mhz
512mb 400mhz
512mb 400mhz :)
2x2gb 1066MHz DDR3 notebook ram kullanıyorum
16 oy 1 ddr3 :D
Maşallah :D
bende kingston 2gb 800 mhzvar onlar parası olanlara o sistemleri öneriyolar kendi paraları olsa tabi daha iyisini alırlar adamın ekonomik durumunu nerden biliyonuz belki alamıyo allah allah ne saçma bi yaklaşım sizinki adam önere bilir ama kendi alacak parası olmaya bilir..
bende kingston 2gb 800 mhzvar onlar parası olanlara o sistemleri öneriyolar kendi paraları olsa tabi daha iyisini alırlar adamın ekonomik durumunu nerden biliyonuz belki alamıyo allah allah ne saçma bi yaklaşım sizinki adam önere bilir ama kendi alacak parası olmaya bilir..tavsiye isteyen adamın parasının olduğu ne malum :)Zaten parası çok olan adam tavsiye istemez genelde , Basar parayı en pahalısını alır
öyle değil işte adam yazıyo param bukadar ne önerirsiniz diye milletde öneriyor en pahallısı en iyi performans veren demek değilki düzgün toplıcan bence böyle kendine alamıyodur ama soranada önere bilir yanlışmıyım kendi alamıya bilir ama önere bilir bakalım öneren adamın parası varmı siz öyle bi yazmışınız ki sanki 1-2 milyarı var ddr2 kullanıyor gibi iş öyle değil işte önermek başka kendisi başka..bu yaklaşım saçma x6 önermek için 3milyarlık pcmi kullanmak gerekiyor adamda alacak para olsa ddr2yi felan ne yapsınki..
öyle değil işte adam yazıyo param bukadar ne önerirsiniz diye milletde öneriyor en pahallısı en iyi performans veren demek değilki düzgün toplıcan bence böyle kendine alamıyodur ama soranada önere bilir yanlışmıyım kendi alamıya bilir ama önere bilir bakalım öneren adamın parası varmı siz öyle bi yazmışınız ki sanki 1-2 milyarı var ddr2 kullanıyor gibi iş öyle değil işte önermek başka kendisi başka..bu yaklaşım saçma x6 önermek için 3milyarlık pcmi kullanmak gerekiyor adamda alacak para olsa ddr2yi felan ne yapsınki..X6 yı adam kendisi kullanmamış ne gibi eksisi var artısı var bilmiyor ama her fırsatta öneriyor bu mudur mantıklı olan ?x6 130W tdp değeri olan bir işlemci hatırladığım kadarıyla
Sadece Bütçeye göre PC tavsiye edilmez , En önemlisi Kullanım amacıdır
ben her fırsatta önerenleri demiyorum sen genelleme yapıyosun x6 iyibi işlemci o ayrı bi konu ama senin dediğine göre 2milyarlık pcsi olmaya nönermesin gibi oluyor veya x6 kullanmayan bu sitede iyi bilen insanlar var x6 önerilmicekte bi işlemci değil önerirken performasn tablolarınıda koyuyor çoğu bi parçayı önermek için illede kullanmak gerekmez. ben artısını eksisini bilen lerden bahsediyorum sizin dediğinizden millete x6 öneriyolar kendileri 2çekirdekli kullanıyor kendisi niyee almıyor iyiyse bu çıkıyor bende adamın alıcak gücü yok belki diyorum tabi bilmeden x6da önerilmez direk ama kullanmayan öneremez demek yanlış olur bence şahsen param olunca alıcam x6yı ben bildiğim alanların yorumlarına bakıp öneriyorum sizin almayanlar öneremez yaklaşımınız saçma bence sitedeki herkes bişey öneriyor önerdiklerinin 3de birini kullanmıyorlar bence almadıklarından değil alamadıklarından..
- 1
- 2