arkadaşlar benim bir anket ödevim var ve daha geniş bir kitleye hitap etmek için bu anketi burada yapmaya karar verdim.destek olursanız sevinirim..
hangi tv kanalını daha çok izliyorsunuz?
Böyle bir anket ilk kez açılıyor galiba kutlarım çoktan beri ilk kez bir ankette farklı bir konu gündeme geldi.
tamam güzel de neden masaüstü bilgisayarlar konusunda onu anlayamadım...
valla ben arasira kanalturk tv8 ve biriki kanal daha var onlarda film izlerim,gunde iki tane gosteriyolar cou zaman . yani tek kanala bakmiyoruz. :P
sonra ntv arasira atv fox trtint haberlere bakiyoruz.
kanal turkle ntvdeki su birbirine giren politikacilar oldukca eglenceli oluyo bazen :D
diger kanallar da yapiyo da onlar biraz souk oluyo. bence politikacilar arasi gures vb veya mesela vipeout felan gibi yarismalar da yapsalar bunlar sirasinda tartissalar cok daha iyi olurdu :P
televizyon bazen daha avantajli, bilgisayarda tikla tikla adam yoruluyo bi sure sonra :P
yorulunca aciyorum izlenebilecek bisey dinlenirken izliyorum. hem klavyeleri fazla zorlamamak lazim onlar da isiniyo . :P ben yilda en az 2-3 klavye degisirim pc basina.
hee. bide unutmadan cartoonnetworkta cizgi film de izliyoz bolca , veya cnbce de sunger bob felan.varsa.
sonra bide su evlenme programlarini ve cinayet programlari var , onlar da cok izleniyo. bakkalda bile izliyolar.
valla kanal tutmuyoruz. arasira stvdeki manyaklar dunyasi miydi neydi ona da bakiyolar bizimkiler biz de arasira bakiyoruz. bu stv gerci bolca allah rizasi icin bizim agaya oy verin yoksa aha bu herif gibi essek carpmisa donersiniz reklami yapiyolar ya bazen o da ilginc oluyo. :P
Pek tv izlemem ama bazen geceleri hayrettini izlemek için kalkıyorum bilgisayardan =))
tvyi pek sevmem zaten oturupta izlemem ama tv kartıyla animal planeti izlerim gerisine bakmam bile
xD
Beyaz Show'u, Kavak Yellerini, Ara sıra Hanımın Çiftliği'ni izliyorum. Kanal D Genel olarak izliyorum.
Kavak Yellerini çıktığı ilk yıl 2007'den 2008'e kadar izlemiştim daha sonra bozuldu bence sıkmaya başladı.Şu anda hiç takip etmiyorum ne oluyor bitiyor.