ARKADAŞLAR 106 EKRAN FULL HD LCD TV ALDIMDA GİZLİ UYDU ALMAMI ÖNERDİLER
BUNLARDAN HANGİSİ DAHA İYİ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ?
BOTECH PIKO 106 EN KÜÇÜK SCART UYDU ALICI
Goldmaster Micro-5 Scart Uydu Alıcıs
HANGİ UYDU ALICISINI ALSAM?
HD yayınları da alabilen uydu alıcısı al.
Sadece alıcı ile bitmez çanağı çömleği de iyi olmalı.
lnb goldmaster rm-29 4 çıkışlı, çanak anten 90 lık
bunlar içinden bir önerin varmı?
hd olarak uygun fiyatlı önerebileceğin varmı?
lnb goldmaster rm-29 4 çıkışlı, çanak anten 90 lıkMümkünse LNB yi tek polarize al. Çoklu LNB lerin gürültü faktörü yüksektir. Gerekirse çift LNB alıp kullanmandır. (V ve H olarak)bunlar içinden bir önerin varmı?
hd olarak uygun fiyatlı önerebileceğin varmı?
90 cm çanak çok yeterli olmayabilir. 120 cm en az olmalı ve de iyi bir marka olmalı.
Alıcı için marka veremem ancak piyasada 300 TL ila 1000 TL fiyat aralığında görmüştüm. Bütçene en uygun olanını seçebilirsin.
LCD TVler için Altın Uçlu Scart Uydualıcısı
90 Derece döner başlıklı
MPEG2, DVB uyumlu
PAL / NTSC otomatik dönüşüm
2500 kanal hafıza
RS-232 ile yazılım güncelleme
Ekranı 9' a bölebilme
Kanal kilitleme, silme, taşıma özellikleri
Çok dil destekli menü
Son kanalı otomatik kaydetme
CVBS video girişi
Elektronik program rehberi
Kolay kullanılır menü
Yeni eklenen kanalları otomatik bulma özelliği
LNB olarak universal gold pressor' u öneririm kumandayla otomatik yön vermek istiyorsan bu lnb işini görecektir fiyatı 425 tl lnb nin cihazın 870
ayrıca cihazı bilgisayara usbyle bağlayıp kanal listesini düzenle güncelle gibi işlemleride yabıyorsun (babama aldım baya memnun) ayrıca 6 yıl garanti 7/24 servis ağıyla çok güzel bir ekip kurmuş adamlar goldmaster demişler goldmaster çok iyi olsa 2 yıl garanti vermez (6 yılgaranti karar senin) sony fabrikalarında üretiliyor bu cihazla universal lnb ler kalite hangi sence ? ön yüzünde kart girişi ile digitürk kartı alıp oraya takıp tüm şifreli kanalları d-smart kanallarını dahi tek cihazla alabilme özelliği aileme aldım 2 yıldır telefon açıp tek sorun gelmedi onlar sorunla karşılaşmıyor bende işlerimi bırakıp uydu cihazı peşinde gezmiyorum