merhaba arkadaşlar windows xp kullanıyorum .en güvenli ve iyi virüs programı olarak bana hangisini önerirsiniz
hangi virüs programını önerirsiniz
taliptako
:D bedeva vede hiç duymadım bide aramızda elektrik oluşmadı:D
kis yada avast kullan aslında avira da iyidir senin duymaman kotu olduğunu gostermezs
taliptakobence buArkadaş sana insan gibi cevap vermiş.Hem bilmiyorsun hem dandik diyorsun.Aslında böylelerine yardım bile etmiyeceksin.
kaspersky biliodum onu kurdum pekiii kurduktan sonra ne yapcamm update yaptım kendi mi yapcam virüsleri silcek yoksa benim mi bişe yapmam gerekiyorr...?????
Bence legal olmasını istiyorsan avast kendi sitesinde ev kullancıları için bedava şifre veriyor ve upload imkanı sağlıyor.İllegal olmasını istiyorsa kolaylıkla crackını bulabileceğin Eset Nod 32 yi öneririm...
kaspesky kurdum bile de yukardaki soruma bi cevap verirmisinz..?
Phantom26Arkadaş sana insan gibi cevap vermiş.Hem bilmiyorsun hem dandik diyorsun.Aslında böylelerine yardım bile etmiyeceksin.katılıyorum ve cvp wermiyorm
taliptakokaspesky kurdum bile de yukardaki soruma bi cevap verirmisinz..?Arkadaş emrediyor.
Cevap verelim hemen...Hadi çabuk çabuk...
KArdeşim dilini bilmiyorsan İngilizce kurma türkçe olan bi virüs programı kurr.Program Kurduğun Günden itibaren bilgisayara gelen giden herşeyi tarar.Ama öncesi için bi tüm sürücüleri tarattırman Gerekir.
sen en iyisi deep freeze yükle
sen daha virüs proğramının kullanmayı bilme bide aviraya kötü de kullanmayı bilmiyosun ama nasıl özellikleri olduğunun biliyorsun galiba ksper kurmuş napcakmış karşılıklı bi çifte telli oynayın morali yerine gelsin o bişeler yapar sen yorulma
ibrahim19sen daha virüs proğramının kullanmayı bilme bide aviraya kötü de kullanmayı bilmiyosun ama nasıl özellikleri olduğunun biliyorsun galiba ksper kurmuş napcakmış karşılıklı bi çifte telli oynayın morali yerine gelsin o bişeler yapar sen
Phantom26Arkadaş sana insan gibi cevap vermiş.Hem bilmiyorsun hem dandik diyorsun.Aslında böylelerine yardım bile etmiyeceksin.Bende Bu Arkadaşa Katılıyorum
trend mıcro onerırım cok hızlı ve pc yıde hıc kasmıo smileadsl kullanıosan ayda 1 ytl verıosun
Xp ye avira antivir free kur virüslü sitelere girersen eğer pc virüs manyağı olucaktır kendi kendine başka siteleri acacaktır kumar sitesi gibi.Buldugu virüsüde silemiyor.Seni korumaz yeterince paralı kaliteli virüs programı kur.Avira free seni pc yi formatlamaya mecbur bırakabilir.
Kaspersky internet security 2009 ya da Avira antivir.Sen aviraya dandik demişsin de en iyi freeware antivirüs programı diyebiliriz.
Avastı kesinlikle önermem.Silene kadar canım çıktı.Hiç bulaşma bence.
Tabi antivirüs konusunda herkesin farklı bir görüşü var.Bu benim görüşüm.
hiko91trend mıcro onerırım cok hızlı ve pc yıde hıc kasmıo smileadsl kullanıosan ayda 1 ytl verıttnetde bedava
yha arkadasım kullanacaksan legal eset smart security kullan kasper felan hikaye pc yi nerdeyse 1 dkkya acıcak benim tavsiyem nod32 yılların başarısı görmedigi virüs yok heriddasınada varım
ŞAŞIRDIM...NOD 32 DEN KİMSE BAHSETMEMİŞ.
NOD32 DEN ŞAŞMAM..