arkdaslar kullananınız vardır hangisi sistemde kasma yapmayan sürümü varmıdır bu vistanın hangisi önerirsiniz ?
önr: premium/home/ultimate gibi
Hangi Vista Sürümünü önerirsiniz ?
en iyi ve detaylı olan ultimate'dir ama bu senin sistemine bağlı her sistem için ultimate önermem sistemin zayıf ise home basic ama bence onu kullanacağına xp kullanman daha mantıklıdır. vistadan görsel olarak yada kullanmak ve zevk almak istersen premium aşağısını önermem.
ev ve eğlence için home premium daha üstün en iyi için ultimate ama ultimate e o kadar para vermeye gerek yok home premium rahatlıkla işini görür benimkide home premium 32 bit ayrıca işlemci 64bit destekli ve ramin 4gb üstü ise 64 bit yükle faydasını görürsün
Ev kullanıcısı iseniz home premium yetipte artacaktır bile. yok ben lüksü ve zevki severim derseniz detaylara takılırım diyorsanız kesinlikle ultimate derim. Ama her zaman kullandığım ve eksiklik hissetmediğim bir sistemdir home premium
hiçbirini tavsiye etmem
xp tavsiye ederim
loganwolverinehiçbirini tavsiye etmemneden internette gezerken basit klasor virüslerine yakalanıp ikide bir bası ağrısın diyemi
xp tavsiyeyoksa bakalım usb bellek virüslerine yakalanıp ikide bir format atsın diye mi?
yoksa birçok gelişmiş özelliği bırakıp basit ve ileride bir çok programı ve teknolojiyi takip edemesin diye mi?
yinede saygı duyarım bir tercih meselesidir. Ama artık alışmak lazım xp artık microsoft amca için bir anlam ifade etmiyor. sanıyorum sevenden sonra pek guncelleme ve destek de verilmez olacaktır. o zaman ne yapacaksınız illa ki xp ciler
luqqaneden internette gezerken basit klasor virüslerine yakalanıp ikide bir bası ağrısın diyemiwista yı ilah gibi anlattın hayoksa bakalım usb bellek virüslerine yakalanıp ikide bir format atsın diye mi?
yoksa birçok gelişmiş özelliği bırakıp basit ve ileride bir çok programı ve teknolojiyi takip edemesin diye mi?
yinede saygı duyarım bir tercih meselesidir. Ama artık alışmak lazım xp artık microsoft amca için bir anlam ifade etmiyor. sanıyorum sevenden sonra pek guncelleme ve destek de verilmez olacaktır. o zaman ne yapacaksınız illa ki xp
ne işletim sistemiymiş sanki bu anlattıkların vista da yaşanmıyor
arkdasım sistemin iyi ise wistada ii ve randıman verebilir simdi sen kötü bir pc ile sölüosan ilahmıs gibi felan tmm sen git server 2003 yada xp kullanmaya devam et ben arkadaslara sordum cvbı aldım teşekkürler arkdaslar :)
her zman starterdan yanayım gereksiz programlar servisler yok bilgisayarın kasmasına neden olan aero yok.İnsan daha ne ister
kirpikral123her zman starterdan yanayım gereksiz programlar servisler yok bilgisayarın kasmasına neden olan aero yok.İnsan daha neo zamanda vistanın bir anlamı yok
bak arkadaşım vista nın hangi sürümü varsa cd orjinal olmak şartıyla onu kullan yok günccelleştirmede başın beya girer sp1 sp2 olayı ondan söylüyorum
konu çorba olmuş home premium alırsan işini görür.kasma yapmayan sürüm diye bişey yok fx5500 512 ram 80 gb hdd gibi milattan kalma bilgisayara kuracaksan ne diyelim şimdi. adam gibi makineye kur dx10 destekli ekran kartı ya da en az x1650 pro 2 gb ram coreduo işlemci bu saydıklarım en az olmak koşuluyla sende varsa vista kurabilirisin ama güncellemelerini yapmayı unutma.
Vista staterter eski bilgisayarlar içinde uygun kasma yapmayan en rahat surumdur.Denemeyenlerin şiddetle denemesini tavsiye ederim.Aero bence gereksiz bir ram canavarı.
erdem barışkonu çorba olmuş home premium alırsan işini görür.kasma yapmayan sürüm diye bişey yok fx5500 512 ram 80 gb hdd gibi milattan kalma bilgisayara kuracaksan ne diyelim şimdi. adam gibi makineye kur dx10 destekli ekran kartı ya da en az x1650 pro 2 gb ram coreduo işlemci bu saydıklarım en az olmak koşuluyla sende varsa vista kurabilirisin ama güncellemelerini yapmayı unutma.ne barıonki hemserim bi soru sorduk bilgisayar iyi yada kötü herkez bilio ne oldunu ben soru soruorum sen allahım ya kafana güneş gecti heralde