işlemcim e6750
ana kart asus p5kpl
ram kingston 2x2 gb
ekran kartı msı nvidia gforce 8600 gts
hd 160 gb wdc + 80 gb samsung
bu sisteme vista nın hangi si uygun ve 32 bit mi yoksa 64 bit mi ? cevap verirseniz sevinirim.
işlemcim e6750
ana kart asus p5kpl
ram kingston 2x2 gb
ekran kartı msı nvidia gforce 8600 gts
hd 160 gb wdc + 80 gb samsung
bu sisteme vista nın hangi si uygun ve 32 bit mi yoksa 64 bit mi ? cevap verirseniz sevinirim.
Sisteminiz gayet iyi.Bu yüzden Vista'nın en iyi sürümü olan Ultimate sürümünü önerebilirim.Tüm sürümlerdeki tüm özelliklerin hepsi Ultimate'de fazlasıyla var.Ayrıca Home Premium'u da önerebilirim.Genel ev kullanıcıları için kullanışlı bir sürüm.32 ve 64 bit olayına gelirsek önerim 32 bit kullanmanızdır.Çünkü 64 bit yazılımlar henüz çoğalmadığından kullandığınız çoğu program çalışmayacaktır ve yazılım sıkıntısı çekmenize neden olacaktır.Bu yüzden 32 bit işletim sistemi kullanmanızı öneririm.
Sefa'ya katılıyorum bende, tek bisi dicem home premium falan hic ugrasma ultimate en iyisi. iki sürümüde denedim, ultimate daha kararlı calısıo nedense home premiumdan, ayrıca daha fazla ozellik ve gelistirme var. ayrıca vista'nın zaman icindeki performans gelistirme ozelligi ultimate sürümünde yine daha iyi calısmakta.
sistemin için ise microsoft.com adresinden advisor programını indirirsen hangisini sistemin için daha geçerli sürüm olabileceğine ulaşabilirsin
Benimde tavsiyem arkadaşların tavsiyelrinde oldıgu gibi ultimate olacak Duyduguma göre ultimate in çekirdeği diğerlerinden farklıymış