Sen oyunları fazla kasmadan oynamak istiyorsan home basic öneririm ve 2gb ise 32bit 4gb ramsa 64bit öneririm
hangi win7 sürümünü kullanmalıyım?
- 1
- 2
Sözlerimi dinlemezsen olacağı buydu :) en başda ne dedim kontrol et. boşuna söylemiyoruz heralde. forumda herkese inanma bilene inan bilmeyenler çok olur bilen az olur. gördüğün gibi yanlış yola sevk edildin.Arkadaşımız çok doğru söylemiş bir intel serisi ultimateyi kaldırabilirmi aynı senin bir araba kaldıramaman gibi sen bence xp kur en iyisi bu yok eğer Windows 7 kuracam diyorsan ya home basic yada pro 32 bit kur geç
professional öneririm çünkü bilgisayarın iyi bi bilgisayar.
home premium 32 bit 4 GB desteği var aero desteği var pro ve ya ultimate gibide fazla özelliği olmadığı için kasmaz dedim dinlemedin ben de 2 gb ram kaspersky kurulu hemde ne kasma var ne donma neyse home premium 32 bit yükle aero istemem diyorsan da kişiselleştirmeden aero özelliğini kapatırsın.
Windows 7 Enterprise kur en iyisi :D
aero özelliği ne işe yarıyor anlatırmısınız
ve ben bu bilgisayarı tamamıyla oyun için kullanıyorum win7 geçiyorum çünki artık oyunlar xp destekli değil
birde crysis 3 ü oynama şansım varmı ram 4gb oldu ama işlemci sıkıntı yaratırmı?
ultimateyi kaldırmadım ama oyunlarda kasma yapıyor xp daha performans verici ama win7 geçmek zorundayım :D
O işlemciyle Crysis 3 oynayamazsın.Aero özelliği ise pencerelerin başlat çubuğunun renkli ve saydam olmasıdır.http://windows.microsoft.com/tr- ... ducts/features/aero
Arkadaşım sen en başta Windows 7 Home Basic 64 Bit kurmalıydın, değiştirebilirsen değiştir derim. Benim önerimi sorarsan Windows 8 derim. Tabi Windows 7 kurmak istiyorsan da bir şey demem.
Ekran kartı sürücülerin vs. kurulu mu? DirectX vs.? Oyunlarda XP'ye göre daha verimli olması gerekiyor, verimsiz olmasının tek nedeni RAM kullanımı olabilir o da 4Gb RAM varmış, olamaz.
Ayrıca işlemcin çok güçlü olmadığı için biraz görünümden fedakarlık yapsan iyi olur.
Home Premium, en fazla Professional rahat ettirir, işlemciyi de adamakıllı bir şey yap, i5 veya i7 gibi...
- 1
- 2