Bende image alma olayına katılıyorum sistemin kurulumu ayarlamarı falan bittikten sonra bi image aldıktan sonra virüs mirüs hikaye tabi bunları yaparkende data ları 2. partitionda tutmak en sağlıklı yöntemlerdir...
Hangi xp daha iyi
- 1
- 2
kesinlikle.... ayrıca eğitim de kesinlikle şart... ben kazaadan bi key indirdim bişey olmadı ama virüslü kaspersky öle diyo geçen gün system 32 nin içinde gördüm cdye yazdım ve sildim hiçbirşey olmuyo yani... çalıştırırsan bozuluyo ben hata yapıp çalıştırdım bilg. çöküyodu.... kaspersky sağolasın....
bu arada nod32 de güzel....
arkadaşlar virüsün bilgisayarıma acemilik dönemlerinde bulaşmış olduğunu belrtmediğim için mi bu kadar sert konuşmalar. teesüf ederim yani. ama bir kere başıma geldi bana ders oldu da fena mı oldu. yani lütfen eğitime karşı değilim ama alındım doğrusu.
alıntı:
Gönderen : yesilliliarkadaşlar virüsün bilgisayarıma acemilik dönemlerinde bulaşmış olduğunu belrtmediğim için mi bu kadar sert konuşmalar. teesüf ederim yani. ama bir kere başıma geldi bana ders oldu da fena mı oldu. yani lütfen eğitime karşı değilim ama alındım doğrusu.
Kusura bakma kardeş, azarlayalım diye yazmadık ama galiba biraz sert olmuş, özür dilerim ve dileriz de herhalde. Di mi arkadaşlar.
Tabii....Maksat yardımcı olmaktı... (galiba hekes virüslere biraz kızgınn...)....:))))
siz adama basın fırçayı sonrada topu viruslere atın buda güzel bi taktik gariban viruslerin ne suçu var :)))). insanın başına ne gelirse cahilliginden gelir.tabi şuda bi gerçekki bu kadar hızlı degişen bi teknolojide alim olmak biraz imkansız.
Xp home da oyun oynanamaz deniliyordu fakat yamalarını yani acıklarını kapatmak ıcım yuklenen programlar sayesinde o sun ortadan kalkmıs durumda.Pro yla bir farkı yok denecek kadar az.En buyuk sorunun fiyat olabilir.
herkesi adam sayıp dinlemeyin, böyle saçmalıkları kim uyduruyor bilmiyorum ama buna inanmak bile başlı başına saflık
"Hangisi daha iyi" sorusunun cevabı kullanım amacına göre değişir.Sadece "ev" 'de kullanacaksan,network ile işin yoksa, kesinlikle "home" işini görecektir.Fazladan 40-50 dolar vermene gerek yok.İşin içine network girecekse "pro" almaktan başka çaren yok...
microsoftun sitesinde pro ile home karşılaştırması var.hangisi sana daha uygunsa onu al. bende hem pro hem home var.home ile hem dial-up ta hem de adsl de internete girebiliorm.sp2 den yıllardır sorun yaşamıorm.uzak masaüstü bağlantısını internete bağlıyken değil sadece iki bilg birbirine bağlıyken kullan.home un bi eksikliği var, yedekleme dahili değil ama çeşitli programlarla bu sağlanıyo.çoğu kişinin pro kullanmasının nedeni, genellikle kaçak sistemlerin pro olarak satılmasıdır.hiçbi yerde kaçak home göremedim ben.virüslerin zararı da türüne göre değişiyo.bazı antivirüs programlarının virüs diye gösterdiği şeyler tirojen vs. olabilio.
- 1
- 2