Arkadaşlar benim bilgisayarımda win7 yüklü ve ikinci sabit diske xp yüklemek istiyorum ama hangisi kararveremedim sistemim çok yeterli ondan dolayı bana en konforlu xp sürümünü söyleyin modifiyeli istemiyorum
xp home mu
xp pro mu
xp media center mı
birde aralarında en hızlısı hangisi ve ne gibi artıları var sp3 kullanıcağım ve ben en çok özellik barındıranı istiyorum ama en hızlısıda olabilir sistemim aşağıda
ıntel core2 duo 2.0 ghz işlemci
320 gb hdd
1 gb nvıdıa geforce gt 130 m 513 mb paylaşımlı ekran kartı
3 gb ddr2 400 mhz ram
hangi xp sürümü?
Sana Tavsiyem XP Professional-
Neden Diye Sorarsan ;
1)Kullanımı Kolay
2)Diğer XP Sürümlerinin En Yenisi
3)Diğer XP Sürümlerinden Daha Hızlı
arkadaşım hiç xp olurmu arkadaş saten xp yüklicekmiş sen hiç xp diosun
Media Center 2006-2007 yılında kullanıma sunuldu, yeni birşey değil yani. Türkçesi internette nadir bulunana güzide işletim sistemlerimizden biri :)
Tek özelliği temasının Luna teması ve Media Center yazılımı yüklü olması (Windows 7 ve Vista da olan Media Center)
Hangisi yükleyim dersen Professional SP3 derim.
İnternette dolaşıyor ama hiç denemedim. Getiriside pek yok zaten. Kullanan görmedim şuana kadar.
media center indirmistim sacma sapan bir isletim sistemi, tek farkı royale tema ve media-center , xp home editionun da hicbi farkı yok üstelik aktive sorunu var ugrasıp duruyosun , en iyisi xp pro.
Kırpmalar yapabilirsin sistem dosyalarında.
Yada kendisi kurulan sistemler yapabiliyorsun içinde herşey kurulu geliyor mesela. Tabi sen enjekte edeceksin.
Bi ara kullanmıştım ama programın adı hiç gelmiyor aklıma birazda uzun sürüyor gibi yanlış dosyaları silmezsen ne mutlu sana :)