Burnout - Nfs Shift - Nfs Undercover - Harley Davidson - Split Second Velocity - Flatot 2 - blur - Flatout: Ultimate Carnage - Race Driver GRID - Colin McRae : DIRT
Hangi Yarış
MostWanteD çok saçma geldi bana ya :) araba kontrolu çok kolay :D:D sağa basıyon kendisi alıyo zaten virajı kayıyo bişeler yapıyo kontrol çok kolay o oyunda :D:D
daha çok yorum gelir inş.bence shift iyi ama oyun sadece pistte olduğu için sıkıcı oluyor.grid dirt ve undercover çok iyi gelio bana
dirt2 nin kontrolleri çok zor geldi :)) beceremedim :)) yoksa oyun çok güzel :))
ben nfs shifte oy verdim ama ankette olmasada gönlümün birincisi Test drive unlimited.
nfs shifti beğenenleri anlamıyorum,hayatımda gördüğüm en saçma kontroller var o oyunda,diğer şoförler gerizekalının önde gideni,hiç yarış kuralı diye bişi bilmiyorlar vs.,shifte oyun bile denmez diğer oyunlara ayıp,o listedeki en ii yarış oyunu griddir,temiz ve eğlenceli kontrolleri,idare eder grafikleri sıkmayan yarışlar falan gerçekten grid güzeldi,dirti oynamadım ama dirt 2 de çok güzel oyun kontrolleri normal insanlara zor geliyor ama bana çok kolay geldi,sadece işi ciddiye almak lazım biraz.
Hırvatistan'da falan kolay gidiyomda amerika'da gidemiyom o yüzden oyunu bıraktım :D :D
Grid tabi ki. Online oynamakta cabası :)
hayır klavye ile ralli araçlarını kullanamadım :))
nfs ye alışmışım çarpınca bile savrulma yok :))
arkadaşlar oylama bitti...