Bu Telefonlardan Hangisi Daha İyi?Bi' Hafta Sonra 5800 Alcam...Son Bi' Kez Sizin Fikrinizi Soriim Dedim.Bide Fiyatı Kaç Para ?? Carrefourda 529 tl Yazıoyodu..<
Hangisi Daha İyi?Anket..
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Nokia 5800 xpressmusic almanı tavsiye ederim.
tavsiye ederim piyasayı dolaş büyük mağazalarda çok pahalı oluyor genelde bulunduğun semt/mahalle herneyse telefonculara git fiyat araştır en azından araştır illa ki alacaksın diye bir şey yok
biz babama samsung innov8 aldık teknosa ve bimeks fiyatları 1200 tl üzeri iken istanbul/sirkeci'den 960 tl'ye aldık hemde taksitli olarak garanti belgesi falan herşeyide var.
ben derim araştır para daha değerli bu zamanda...
fitatı kaç liradir?her yerde değişik yazıyo..Bide telefonu turkcellden almak mı daha iyi yksa telefoncudn mı?
Eğer Nokia marka telefon alacaksanız her zaman Nokia Club 'lardan almanızı tavsiye ederim.Çünkü özellik olarak çok fazla özelliği olduğundan herhangi bir arıza karşısında sıradan bir telefon tamir servisine verdiğinizde bir yerini yaparken başka bir yerini bozabilirler.Nokia Club'lar bu konud tam servis desteği veriyorlar.
Ben Nokia 5800 XpresMucis telefonumu 1 ay önce Nokia Club'tan aldım.Ve diğer telefoncularda peşin 540 10 ay taksitli 580 TL iken ben 10 ay taksitli 530 TL 'ye aldım.Nokia Club 'ın şu anda peşin 530 TL 'ye 10 ay faizsiz taksit imkanı var.
Elini çabuk tutmanı tavsiye ederim.Her an bu kampanya bitebilir.