baslıktada belirttiyim gibi hangi site daha güvenli sorunsuz kredi kartı ile taksit taksit ödeyecegim yardımlarınız icin teşekkürler
Hangisi en kredi kartında en iyi güvenli ve sornsz
eksen bilgisayarıda koy bence bu arada benim oyum tekno biyotik oradan klawye almıştım sorun çıkmamıştı kargoyla güzel paketlemişlerdi ama iventus iyi se oradan çünki 3 yıl garantili ürünler var gennellikle
kesinlikle hepsiburada.. ilk alışveriş yaptığımda korkmuştum ama reklam yapmak için söylemiyorum gerçekten çok iyi.. indirimleri takip edin %20 lere varan indirimler oluyor.. fiyat şişirip indirim yapmıyorlar.. ekran kartı aldım sanal klavyeden kredi kartı nosu vs.. girdim ve kargoda çok süper 1.2tl felan tuttu onuda ekledim hepsini taksit yaparak ödedim çok güzel bi sistem ama şuan birde internet alışveriş şifresi çıkmış bankayı arayıp öğrenebiliyorsunuz çok daha güvenli alışveriş oluyor.. visa ve mastercard özellikli kartlarda olması lazım dediğim özellik.. ve ekran kartı zaten kutusunda güvende adamlar bide dev gibi bi kutuya koymuşlar kamyon çiğnese kırılmaz:D
hepsiburadadan uzak dur,bi arkadaşa laptop aldık siparişin 1 haftada anca geliyor...paketlemeye hazır diyolar 3 gün ara ara zor kargoya verdiler...teknobiyotik diyorum..
inventus hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.teknomarketim.com/asp/index.asp
Burasıda iyidir. İki sistem ve muhtelif parçalar aldık hiç sıkıntı yaşamadık...
Hepsiburada'dan uzak dur arkadaşım bir ürünü haftalarca gönderemedikleri oluyor....
Unutmadan EXA da iyidir... PC parçası alacaksan Hepsiburada ilk tercihin olmasın aman ha... arkadaşın dediği gibi küçücük ürünü örn: hdd.. kocaman bir kutunun içine koyuyorlar o hdd artık kargoda 100 defa kutunun içinde sağa sola çarparak geliyor sana... Bu mudur paketleme ?