ikinci el amd işlemci buldum hangisi tercih edeyim
1) AMD Athlon LE 1620 SOKET940 sıfır 55 lira
2) AMD athlon 4200x2 am2 50 tl ikinci el
hangisi iyi?
Bana kalırsa Intel araştır.. AMD' den pek fazla hayır gelmez :)nerden biliyosunuz kullanıp da memnun olmayan birini mi gördünüz? hem amd den hemde intel den çok iyi, fiyat performansta çok kötü işlemciler var... amd kötü veya intel çok iyi demek veya tam tersini söylemek ne kadar doğru olur?
daha önce sıfır olarak düşünüyordum hatta 7750 idi alacağim işlemci fakat işlemci am2+ anakartım am2 olduğundan 2-3 ay sonra komple değiştirmeyi şimdilik 2nci el almaya o yüzden karar verdim.intel-amd kıyası şimdi için söz konusu değil benim açımdan çünkü anakartım amd ve değiştirmyeceğim şimdilik.
le 1620 olan 2.4 hızında ve sıfır fakat tek çekirdek 55 tl
4200 olan da 2.2 hızında ikinci el ama çift çekirdek.50 tl
o zaman 4200 ü al çünkü çift çekirdek.
arasında 0.2 lik bir fark var iksinin pek farketceğini sanmıyorum ama düşük olan zaten çift çekirdek
AMD'nin dezavantajı saymakla bitmez bencede sen İntel araştırmaya bak
bu sözüm HugOBoss___ kardeşe amde den memnun olmayan şahsen çok gördüm kasa ile güreş tutan olsun kasaya yumruk çakan olsun her türlü insan var ayrıca amd bunu kendisi söylüyor dünyanın en büyük ikinci işlemci üreticisiyiz yani fazla tercih edilmiyor.
AMD kötü diye birşey yok. Gayet güzel işlemcileri var, gayet de güzel çalışıyorlar.
AMD PHENOM 2 serisi güzel işlemcilerdir.. ısınma felanda yoktur, sallamayın..Her işlemci ısınır, İntel ısınmaz diye kural yok ki.
Lütfen sallmayın gibisinden laflar etmeyin bakın eskiden kullandım diyorum ve şimdikiler nasıl bilmiyorum diyorum.. Yorumumu okusaydınız anlardınız lütfen sinirlenmeden güzel bir forum yaşayalım :)
o eskiden kalma işlemciler elbette ısınır. ortada mimari yapısı var kardeşim..
Lütfen sallmayın gibisinden laflar etmeyin bakın eskiden kullandım diyorum ve şimdikiler nasıl bilmiyorum diyorum.. Yorumumu okusaydınız anlardınız lütfen sinirlenmeden güzel bir forum yaşayalım :)şuanda çıkan işlemciler daha az güç tüketmekte..yani devir artık değişti.ileride 20 namometre görebiliriz
bence cift cekirdek tercih etmelisiniz..hızı düsük fakat yük aldında cift cekirdeqin faydasını qoruceksiniz..oyunlarda da öledir..siz bilirsiniz yinede alıcak olan sizsiniz ama cift cekirdek alın yeni sistem toplayana kadar rahat edersiniz..