merhaba arkadaslar yeni telefon almayı düşünüyürum da sizinde fikirlerinizi alayım dedim kafamda birkac model var bunlar n79 , n81 8gb , 5800 yanlız n81 in fiyatı hakkında bilgim yok bunlar dısında baska ne telefon onerirsiniz beni aydınlatırsanız memnun olurum simdiden teşekkürler
hangisi ??
kardeşim n81 fiyat 520tl www.hepsiburada.com satısa sunulmustur orda bulamazsan www.hızlıal.com gir bunlar guvenlı siteler yok ben ucuz 3g li bir telefon arıyorum dıyorsan nokia 3120 classic kullan derim super telefon bence ben kendım kullanıyorum daha gelelı 3 gun oldu...msn ındırdım cep telefonuma her yerden msn gırıom vede bır suru tema noki 3120 ideal bir telefon onde kamerası var sadece 3g acılıyormus sadece tek kusuru bu arkada 2mp flashlı bır kamera mevcut nokia 6300 oranla yhanı super bır kamera var cok net cekıoo fotoları super yhani java uygulamalar desteklıyor nokia 3120 classic..daha bir çok ozelligi var ben lg kt520 alacaktım 319tl ye bunu aldım 320 tlye pişman deilim hatta cok memnumun 4 gblık hafıza carttım var 785 mb dolu yhanı telefon almadan bı dusun sakın gıdpde çin malı telefon alma derim cunku çin malı telefonlar 3g desteklemıyecekmıs yhanı sorun yasarsın aklında bulunsun
burak kardesm tavsiyelerin için teşekkür ederim.senin söylediğin 520tl lik n81 8gb olan versiyonu mu ? birde n79 hakkında bilgin varmı nasıldır sağlammırdır ben almışken 600-700 tl yi gozden cıkararak 2-3 sene idare edecek bir telefon istiyorum suan w810i kullanıorm mesela 3 sene oldu cok guzel telefon satmam için tek neden 3g nin olmaması ve 3g li telefonlar pahalılaşmadan bir telefon almak istiyorum