1) Asus X550CA
2) Acer V5-551G
3) Lenovo G580
4) Asus X550VC
HD" Takıntım var sadece film ve ofis programı için kullancam. Bunlar dışında önerilerinizi alabilirim :)
****KESİNLİKLE FREEDOS!!****
1) Asus X550CA
2) Acer V5-551G
3) Lenovo G580
4) Asus X550VC
HD" Takıntım var sadece film ve ofis programı için kullancam. Bunlar dışında önerilerinizi alabilirim :)
****KESİNLİKLE FREEDOS!!****
Ugraşma onlarla adam gibi bişey al.Bazıları digebilir bu oyun bilgisayarı diye alakası yok ofisdede güç gerektiren yerlerdede bu pc sana yeter.hemde sony.
http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=68911
free dos alma windows al kullanırsın.Programların çogu xpde çalışıyor ozellikle ofis Windows 8 daha yükseltme yapan az sayıda muhasebe programı var.Ofiste windows 8 kullanmayacaksan bişey diyemiyorum.
İntel laptop kunusunda daha iyi fakat kaç gündür leptop piyasasını araştırıyorum hepsi ısınıyor.Çogu 90 dereceye dayanıyor.
nv720 alıp tetris oynama sonra ofiste.Film müzik veya daha agır uygulamalarda i5 yetsede o ekran kartı yetmez.Ayrıca nvidia acayip ısınıyor intelde öyle.
Sen banka işlemlerini para transferleri internet üzerinden yapan önemli bilgilere sahip bir ofis işletiyorsan kesinle windows 8 + kaspersky antivürüs şart hepside lisanslı olmak zorunda.Yoksa müşterilerininde seninde canın çok yanar para kaptırırsın korsan kopya işletim sistemleri yüzünden.Ayrıca maliye dükkanını bassa korsan işletim sistemi yüzünden dünyanın parasını ödersin.
Windows korsan kullanan işletim sistemlerine güvenligi tamamen açık bırakan ve güncellemeleri geçersiz kılan yazılımlar geliştirdi.Bunu 2008 den beridir kullanıyorlar.Ama korsan kullanan vatandaşlar (linuxcular hariç) şunu anlamıyor.Korsan kullandıgında antivürüs bile güvenlik saglamaz.Çünkü ana çekirdek koruması devre dışı kalıyor antivirüs sadece kapıyı tutuyor onun bile çalışmasına izin vermiyor windows korsan kullanıldıgında.
Kesinlikle freedos diyorum çünkü microsofta para kazandırmam!! elimde ofis dahil her programin craclısı var.
İlginiz için teşekkür ederim ama beni yanlış anladınız ben size makina diyorum bana makina önerin.. Oraya yazdığım markalar filmle netde gezinti ile ısınıp zarar görecek makinalar değil.. sizce hangisi yada sizin önerdiğiniz bişy varsa buyrun _?
Kesinlikle freedos diyorum çünkü microsofta para kazandırmam!! elimde ofis dahil her programin craclısı var.Lenovo G580 freedos değil. Kendim kullanıyorum pil süresi uzun içerisinde 9 adet promosyon zararlıyla geldi yüklü gelen McAfee tespit edemiyor. Film izlemediğim için o konuda yorum yapamıyorum.İlginiz için teşekkür ederim ama beni yanlış anladınız ben size makina diyorum bana makina önerin.. Oraya yazdığım markalar filmle netde gezinti ile ısınıp zarar görecek makinalar değil.. sizce hangisi yada sizin önerdiğiniz bişy varsa buyrun _?