Kardeslerim bende karspersky 6.0,spyware doctor 5.0 with antivirus,windows defender,adaware 6.0,avast,spy sweeper 5.0,antivir,norton un son surumu var!Ben pek anlamiyorum bunlarin hangisi en iyisi?Spyware doctor bircok odul almis ama karspersky da ondan asagi kalir degil.kullanan varsa dusuncelerini paylasabilir mi?
Hangisi?
Kaspersky derim tek geçerim üstünede Ad-aware kur guncelle tarat bilgisayarını. KIS herturlu ödülü almış bir antivirus.
KIs ile dertsiz başım + Bonusu adaware ile tasasız hayatım:D
Asimileci nerdesin bak bu arkadaş antivirus dıyo sen ne dıcen
aslında biz internet cafenin birinden baglanti cektik ve baglanti bizim bilgisayarlar (birde ayni evde arkadsin bilgisayar var) internete girince internet cafedeki bilgisayarlarda yavasliyor,bazanda bizde tamamen gidiyor.Bir turlu anlayamadik.Cafenin sahibi f disk yapin dedi yaptik yine ayni oldu.herseyi denedik.virusden supheleniyoruz,agdan bulaşmiş olabilir diyor.Anlamadim gitti.Xp professional kullaniyorum,bilgisayarimin configurasyonu cok cok iyi.
kasper derım tek gecerım için rahat olsun
borganın da dediği gibi bencede kaspersky internet security kur hertülü koruman tamadır bir de windows güncellemerini yükle tamamdır işlem
KASPERSKY+nod32+Ad-Aware 2007+spybot search&destroy derim tek geçerim....
anlayana ; bu benim kişisel ve 15 yıllık tecrübemle
ortaya çıkarttıgım bilgimdir.
isteyen istediğini kullansın...
artık yorum yapmıyorum...
birisi ASİMİLECİ derse ama özel uçagımla atlar gelirim eyvallah kardeşler,sevgi saygı ve dostlukla...
saygılar hepinize..nice günlere virüssüz günlere...
asimileci spybot search&destroy yenimi katıldı aramıza
oda çok hızlı trojen ve yeni zararlılarda güzel
Onay veriyosun o zaman kuralım tıkır tıkır keyfımıze bakalım, kahve keyfi yapalım:D
yardımlarınız için teşekürler arkadaşlar.
bişey değil o senin saygındandır
spyware terminatör ve spybot iyi programlar ve bedava
makinede bulundurmakta fayda var
ama ad-aware zaten olayı bitiriyor.
bunlar ancak bonusu olurlar.
kasperskyy + adawareprofessional yeter arkadaşım
KASPERSKY+ad-aware 2007 yeterli