arkadaslar digital bir makina alacagim ama bir turlu karar veremedim.asagidaki makinalardan sizce hangisini tercih etmeliyim.arastiriyorum ama nerdeyse hepsi ayni gibi,bu yuzden bir turlu karar veremedim gitti.yardimci olursaniz sevinirim.
Sony Cyber-shot DSC-T20
Sony Cyber-shot T50
Olympus Mju 760
Canon IXUS Digital 800IS
Olympus mju 725SW
Olympus mju 1000
hangisini alacagima bir turlu karar veremiyorum.
olimpusu tercih etme bir zamanlar iyimiydi ama artık pek tercih edilmiyor bence sony lere bak onlar cyber lens lerini kullanıyor bu sonylerin içinden de eleme yapılacaksa kaç piksel fiyatı. dahili, hafıza, pil, şekli,titreşim alma modu ki focusmu deniliyordu ne ve en önemlisi iso degeri hangisinde fazla
kolaygelsin
öncelikle bilgi amacıyla isoyu kısaca açıklayayaım ıso demek karanlıkta yapılan çekimlerin netliginin ölçüsüdür iso degeri 1600 gibi seçtigin makina gayet şık ve zarif bir makina hayırlı olsun bir de kullanım amacını açıklasaydın daha iyi olurdu
makinayi normal kullanim icin alacagim,profesyonel cekimler yapan yada yapabilen birisi degilim.sadece iyi bir makina olsun,uzun omurlu kullanabileyim istiyorum.yardimin icin cok sagol.tesekkurler.
alacagın bu makine ihtiyaclarını fazlasıyla karsılayacakrtır ancak eger pro seviyesinde resimlemiyeceksen neden bukadar para veresinki diye düşünüyorum tekrar hayırlı olsun