Selam arkadaşlar 1000ytl civarında bi laptop alıcam şu 2 model arasında kaldım sizce hangisini alayım?
2 model hakkında yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim, özellikle amd işlemciler hakkında fazla bilgim yok 2 ürünün özellikle işlemcileri arasındaki farkı yazarsanız sevinirim, linkler aşşağıda şimdiden yorumlarınız için teşekkürler;
hangisini alayım (ÇOK ACİL LÜTFEN YARDIM EDİN)
bu laptoplarla ne yapmak ıstıyorsun.Bu arada casperı hıc tavsıye etmem.. HP daha iyidir..
Merhaba
Ben HP almanızı öneririm.Bimeks ten baktığınız ürünü almak daha iyi olacaktır.Hp nin belleği daha yüksek ve diğer özellikleri de iyi.Ama tabii ki bu bilgisayarı ne içi kullanacaksınız.Onu da bilmemiz gerekiyor.
casper ı unut.. hp - dell - acer bak...
web tasarımı işiyle uğraşıyorum Dreamweaver, Flash vb programları çalıştıracak bi makine fazlasıyla işimi görecektir. Bu bimex te satılan amd işlemcide de çift çekirdek teknolojisi var mı? Ben 10seneden uzun süredir hep intel işlemcileri kullandım, amd önerir misiniz? ve neden kimse casper ı tavsiye etmiyo bunun neresi dandik???
Casper kadar 3 kağıtcı bır fırma yok. İçine koydugu bırcok parça dandık... Bozuldugunda çok pişman olursun...
ürünlerin kıyaslaması hakkında biraz daha açık bilgiler verebilir misiniz? Özellikle bu hp deki amd işlemci nasıldır, intel serisinde hangi modele denk tutulabilir?
AMD-64Turion işlemcimi daha iyi yoksa AMD Sempron™ 3500+ işlemci mi? ben amd den hiç anlamam birisi açıklarsa çok memnun olucam
sevgili kardeşler size bimeks le ilgili bi anımı anlatayım
bir ay önceydi zannederim bimeksi bende çok severdim 120 gb mobil hdd aldım wd marka kilitli kutudan ara kabllo çıkar dediler amma çıkmadı geri gittim hemen bir saat içinde oradaki müşteri hizmetlerindeki bayan bana yalancı muamelesi yaptı. bende ara kabloyu para ile almak zorunda kaldım. bundan iki ay öncede 5300 nokıa almaya gittim bana överek 6280 sattılar meğer toz problemi varmış satarken ikaz bile etmediler nokıa ise bu hatayı kabul ediyor ve ücretsiz temizliyor her ay nokıa servisteyim artık tanıdılar