Merhabalar;
Asusun iki modeli arasında kaldım amacım oyun bilgisayarı değil ama iyi olsun ve Asus marka olsun istiyorum bu ikisi Arasında hangisini önerirsiniz ve neden ?
Ekleyeyim, K56cb'nin işlemci hızı düşük fakat ekran kartı iyi ?
Merhabalar;
Asusun iki modeli arasında kaldım amacım oyun bilgisayarı değil ama iyi olsun ve Asus marka olsun istiyorum bu ikisi Arasında hangisini önerirsiniz ve neden ?
Ekleyeyim, K56cb'nin işlemci hızı düşük fakat ekran kartı iyi ?
ikisinede bu para verilmez.
Öneri için teşekkürler gerçekten iyi bi bilgisayar fakat.. ben 'ASUS' dan başka bi marka düşünmüyorum
tavsiyem bu ürünü alman işlemci ekran kartı ve özellikle sağlam kasa yapısı bakımından çok iyi bilgisayar dır
Önerdiğiniz bilgisayar muazzam gerçekten fakat asus şart dedim ki bunu neye dayanarak söylediğimi anlatayımtavsiyem bu ürünü alman işlemci ekran kartı ve özellikle sağlam kasa yapısı bakımından çok iyi bilgisayar dır
Asus kasa bakımından takdire değer ürünler çıkartıyo hem estetik hem dayanıklı lenovo ise düşük fiyata kaliteli ürün çıkarıyo fakat.. lenovo z500 serisinin kasası çabuk çiziliyo diye şikayetler okudum. titiz bi kullanıcıyım ama bu Lenovo çokmu hassas kasaya sahip _?