-NOD32
-KASPERSKY
-NORTON
Arkadaşlar bana hangi anti-virüs yazılımını önerirsiniz.
İşletim sistemim:Windows XP sp3
ram:512 mb
-NOD32
-KASPERSKY
-NORTON
Arkadaşlar bana hangi anti-virüs yazılımını önerirsiniz.
İşletim sistemim:Windows XP sp3
ram:512 mb
pardon
-norton
-nod32
-kaspersky
-avg
nod32 seni üzmez vede kasma yapmaz
norton = hain
nod32 = pasif
kasper = kurtarıcı, kahraman, koruyucu ........ supperrrrrrrrr
avg = olmasada olur
Kermenn diyosinki kaspersky kullan.Ama benim makineyi çok kasıyor.Ama belki Formattan sonra kurarsam belki daha az kasma olur.Çünkü bilgisayarımda fazla program yüklü olmayınca norton bile bilgisayarımı kasmıyodu...
net24Kermenn diyosinki kaspersky kullan.Ama benim makineyi çok kasıyor.Ama belki Formattan sonra kurarsam belki daha az kasma olur.Çünkü bilgisayarımda fazla program yüklü olmayınca norton bile bilgisayarımı kasmıyodu...KASPERSKY'nin pc'ni kasmaması için ramini 1 gb'a yükselt o zaman kasmaz.nortonu pek tavsiye etmem kullananlar hiç memnun kalmıyor.AVG'e iyidir gerçi (bir ara bende kullandım)ama Avira antivir ondan daha iyi.nod32 KASPERSKY ile kıyaslarsan hiç düşünme KASPERSKY tercih et derim.yalnız sadece antivirüsünü yükleme komple bir sistem koruması için KİS'i kur zaten geçenlerde chipte bir makale yayınlandı antivirüs yazılım almayın Internet Secruty kullanın diye.chipte araştırırsan makaleyi bulursun.
Norton süperdir; fazla paranoyaktır. Bütün portları, sistemi kontrol etmeye kalkar, o yüzden sistem kaynaklarını fazla kullanır, sizi sizden fazla düşünür, sizi güvenli olduğunu bildiğiniz yerlere bile sokmayabilir, çıldırtabilir. Ama kendinizi güvende hissedersiniz. Lisans süresi dolduğunda bilgisayarınızdan ilk kaldırdığınız program haline de gelebilir:D Kaspersky iyidir, hem de gayet iyi. Ama zaten bilinçli bir kullanıcı iseniz, hackercılık filan oynamak için o tip sitelere takılmıyorsanız, size ortalama ücretsiz bir yazılım yeter de artar bile. Ben Avast home kullanıyorum. Son derece memnunum. Forumda Avira tavsiye eden çok, vardır onların da bir bildikleri...
e-eyupya bu konu 6 ay önce açılmış. hadi yine iyisiniz..Baş koyun yanındakine; "Bak ben bu uçurumdan atlasam bu safların hepsi arkamdan atlar." demiş. Yanındakinin cevabı: Ben de atlarım.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 07 Nisan 2009 00:22