Let The Right One In filmini izledim bugün. İzleyen var mı? IMDB'den 8.2 almış. Hakediyor bence bu film. Korku filmi olarak gruplanmış ama psikolojik bir film bence. Vampir filmi ama farklı bir pencereden anlatılmış olaylar. Psikolojik filmleri sevenler izleyebilir. Aşkta içeriyor. Hoş bir filmdi ya. Kardeşimle izliyordum. Yarısında sıkıldı gitti. Halbuki benim hoşuma gitti. :D
Harbiden korkutacak film arıyorum.
- 1
- 2
onlineTRbunlara hangi ram dayanırr yaa valla bravoo elazığlı...Elazığlı hacı senin HDD ne kadar ya? Merak ettim walla. Benim arşivde doluydu izlediklerimi sildim. Sadece en beğendiklerim arşivlikler kaldı.;
Twilight, Back To The Future I,II,III, The Passion of Christ, Let The Right One In, Jurassic Park I dizilerden de Lost full var.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
simyagerElazığlı hacı senin HDD ne kadar ya? Merak ettim walla. Benim arşivde doluydu izlediklerimi sildim. Sadece en beğendiklerim arşivlikler kaldı.;kasada 250gb'lık disk var ama onda sadece windows kurulu, onun haricinde bütün oyun-program-resim-müzik-video içeriği 1TB'lık harici diskte
Twilight, Back To The Future I,II,III, The Passion of Christ, Let The Right One In, Jurassic Park I dizilerden de Lost full var.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
"Tepenin Gözleri" filminin serisi.1-2
elaziglikasada 250gb'lık disk var ama onda sadece windows kurulu, onun haricinde bütün oyun-program-resim-müzik-video içeriği 1TB'lık harici diskteİşte bilen adam farklı oluyor. :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
339 mesaj
descent 1
descent 2 yolda
izleyipte korktuğum tek korku filmi
Ayıp ya.
hannibal ile kuzuların sessizliği yok.
hiç biriniz önermemişsiniz.
Tepenin gözlerini bir kişi önermiş.
Hotel filmi yok. kan hiç durmadan akıyor. tırpanla kızın b. neyse bak işte :D
halka filmleri de önerilmiş ama amerikan yapımı izlenmemeli. beceremiyorlar korku filmini yapmasını.
Bir önerim daha olacak "korkunç bir film" serisi.
bu şakaydı.
Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 29 Haziran 2009 19:22
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Ayıp ya.benim listede var ya kuzuların sessizliği, ingilizce adıyla yazıo sadece; "the silence of the lambs"
hannibal ile kuzuların sessizliği yok.
hiç biriniz önermemişsiniz.
Tepenin gözlerini bir kişi önermiş.
Hotel filmi yok. kan hiç durmadan akıyor. tırpanla kızın b. neyse bak işte :D
halka filmleri de önerilmiş ama amerikan yapımı izlenmemeli. beceremiyorlar korku filmini yapmasını.
Bir önerim daha olacak "korkunç bir film" serisi.
bu şakaydı.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
À l'intérieur (İçerde)
art of the devil (Şeytanın Sanatı)
bunlar güzel
bendede film arşivi var yaklaşık 300 tane film ve çoğunluğu korku filmi
- 1
- 2