Arkadaşlar şimdi benim dahili hafıza 500 gb ama C yi genelde kullanmıyorum format atınca taşımak zor oluyor. 400 gb boyutlu D yi kullanıyorum ve 395 gb dolu. Film arşivim var. Ama buna ek 50-100 gb vs ekleme yapamaz mıyım harddiske içindeki herhangi bi dosyaya bi zarar gelmeden..
Hard Disk!
öcelikle tek disk var kabul ediyorum 500gb olarak geçiyor bu disk
ancak hiçbir disk 500 gb olarak kullanılmaz. 490 gb civarı olur gerisi çeşitli nedenlerden görünmez.
sen 100 gb sistem bölümü + 400 gb yedek alanı kurmuşsun sanırım
sistem diskinde oyun kurmayacaksan 40-50 Gb yer yetiyor. öyle ise işletim sistemin visat veya üstü ise bilgisayarım sağ tık
yönet- depolama- yerel disk seçeneğindne önce sistem bölümünü C: yi küçült sağ tık ile
sonra da D: ye sağ tık yap genişlet de yeterli olur
xp ise geçmiş olsun ona microsoft bile bakmıyor :)
Öncelikle işletim sistemi windows 8 xp degil. Ve sanirim sizin belirttiginiz cozumler genisletmeye veya yer acmaya yonelik ama benim soylemek istedigim 500 gb ek olarak kasanin icine 100 gb ekleme şansim yok mu? Cevaplar icinde ayrica tesekkurler
Öncelikle işletim sistemi windows 8 xp degil. Ve sanirim sizin belirttiginiz cozumler genisletmeye veya yer acmaya yonelik ama benim soylemek istedigim 500 gb ek olarak kasanin icine 100 gb ekleme şansim yok mu? Cevaplar icinde ayricaSenin istediğin bu RAID iki hhd kullanmak istiyorsun.
RAID araştır.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (249022) ~ 27 Şubat 2013 22:26