Hard Diskdeki Setuplari Yukleyemiyorum !

cheval21
19-07-2007, 21:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Arkadaslr ben bilgisayari elden gecirdim biraz ekran karti hdd kasa fln.Eski maxtor marka hdd de bilgilerim vardi.Diger hard disklerle birlikte taktim sorunsuz calisti ama sonra bilgilerimdeki setup'lari (örn, setup.exe) calistiramadim aynen su hatayi verdi ;

Windows Belirtilen aygita veya dosyaya erisemedi.Ogeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir.

Ancak olusturdugum hesap administrator yetkisinde ve her yolu denedim bulamadim cok basit bir ayrinti olmali diye dusunuyorum ve yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...

Hepinize iyi aksamlar,
Simdiden tesekkur ederim...

Saygilarimla Alp

uGuR.uK
19-07-2007, 23:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

o durum eski hdd'ndeki yetki bilgileriyle bunun uyuşmamasındadır buda buyuk ihtimalle yeni hdd'ne yükledigin windows'un eski bilgileri bilmediginden kaynaklanıo, cozum biras uzun olsada basit(tam hatırlamadıgım yerleri vistadan bakarak yazcam eger xp kullanıosan kelimeler biras farklı gelebilir kusra bakma, ayrıca yine vista kullanıosan asagıda degistirmek icin dedigim ayarları once "düzenle"ye tıklayarak accan:) :

1- "klasör seçenekleri"ne gel, ordan "Görünüm" sekmesine gel, acılan ayarlardanda "Basit dosya paylaşımı kullan (önerilen)" secengini iptal et(bu ayar vistada yok eger vista kullanıosan direk 2ye gec)

2- daha sora acmak istedigin exe dosyasına sag tıkla ve "özellikler"e gel, ordanda "güvenlik" sekmesine git

3- ordan "ekle"ye tıkla ve acılan yerdende kullanıcı adını gir windows oturumundaki(ornek ugur, xp, a, x vs neyse) sora tamam de

4- daha sora eski pencereye doncek ve nesneler kısmına senin oturumu eklicek, orda adına tıklayıp alttan "tam denetim"i tıklayıp "tamam"la kaydedersen ayarı sorunun cozulur izin mizin etkilemes artık.

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 19 Temmuz 2007 23:02
cheval21
20-07-2007, 13:57   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Kardes dediklerini ayni sekilde yaptim ama halen olmadi...

uGuR.uK
21-07-2007, 17:30   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

bunları yaparken herhangi bir uyarı veya hata verdimi? cunku bu izin ayarlarında bazen sahiplik devralmakta gerekio ben onu anlatmamıstım oda yine "guvenlik" sekmesinden "gelişmiş"e basıcaksın ordan "sahip" sekmesine gelip "diğer kullanıcılar"a girerek yine adını yazcan ve senin oturumuna gecircen sahipligi buda boyle oluo bundan sora bidaha o izinleri dene. cunku eger bir hata falan yoksa gerekli izinler bu yolla veriliyo bitek.