bilgisayarıma bilinmeyen bir psu taktık o psuda anakart ve harddiske hasar vermiş bu yüzden 1 aydır oyunlarda 60-70fps alamıyorum 20-30 dan yükselmiyor oyun ayarları düşürsemde fps hep aynı masaüstü donuyor chrome kasıyor bu bileşenlerin hasarlı olmasındanmı kaynaklanıyor değiştirirsem düzelirmi sorunlar cs 1.6 da 30fps alıyorum bukadarda olmaz yani yardım edin.
harddisk anakart işlemci hasarlı masaüstü+oyunlar
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
dostum o bilinmeyen psuyu değiştireli 2 hafta oldu 500w aldık şimdi pc düzenli çalışıyor ama oyunlar fps hayla eski haline dönmedi harddiskle anakartdan dolayı olabilirmi ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
dostum o bilinmeyen psuyu değiştireli 2 hafta oldu 500w aldık şimdi pc düzenli çalışıyor ama oyunlar fps hayla eski haline dönmedi harddiskle anakartdan dolayı olabilirmi ?
ekran kartında güç girişi varsa tak. kasadaki statik elektriği boşalt. prizin topraklamasını kontrol et. ramları farklı şekillerde dene. hwinfo ile yükte sıcaklıkları kontrol et. hd tune ile bad sector testi yap. memtest ile ramları kontrol et, furmark ile komple stres test yap. sonuçları buraya yaz.