normalde dosya kopyalarken, program ve oyun kurarken veya oynarken yanması gereken bu lamba hiç işlem yapılmadığı zamanlarda da yanıyor.Açılış programı antivirüs ve reraltek hd ses sürücüsü dışında program yok.Neden olabilir?
Harddisk lambası sürekli açık
Windows 8 de oluyor bendede aynısı oluyor.
win 7 kullanıyorum ne yapıcam şimdilik.
üçüncü format atışım bu üçünde de orijinal windows 7 home basic kurdum lisansı var.Şimdi ben crackli windows 7 ultimate kursam orijinalden bir farkı kalır mı yani orijinal gibi olurmu yoksa crackli olanların dezavantajları varmıdır?
Dezavantajı illaki vardır. Fakat internette de orijinal yapan loaderler ile sorunsuz kullanabilirsin. Ama elinde orijinal home basic varken korsana gerek yok bence.
Ben de senin gibi düşünüyorum.Peki format atmadan bu surunu çözemezmiyiz?
eset smart security 5 kullanıyorum smart tarama yaptım 5 adet virüs buldu pc hızlandı resmen, ama yine harddisk lambası açık daima yanıyor.
Başlata kaynak izeyicisi yaz. Çıkan menüden harddiski seç. Orada harddiski kullanan uygulamayı göreceksin. Eğer sistem dosyası değilse sil. Şöyle bir durum var eğer yeni format attıysanız güncellemeler sırasında ve sonrasında pc harddiski kullanacaktır.Bu durum sizi rahatsız ediyorsa http://www.hdtune.com/ sitesinden programı indirip kurun. HDD'nizi test edin. Eğer 100-70 mb/sn hız ortalamasına sahipse sorun yok.
Başlata kaynak izeyicisi yaz. Çıkan menüden harddiski seç. Orada harddiski kullanan uygulamayı göreceksin. Eğer sistem dosyası değilse sil. Şöyle bir durum var eğer yeni format attıysanız güncellemeler sırasında ve sonrasında pc harddiski kullanacaktır.Bu durum sizi rahatsız ediyorsa http://www.hdtune.com/ sitesinden programı indirip kurun. HDD'nizi test edin. Eğer 100-70 mb/sn hız ortalamasına sahipse sorun yok.başlata ''kaynak izleyicisi'' yazıyorum bişey çıkmıyor.Bir de HD Tune programıyla daha önce test ettim ''Bad Sector'' denilen sorun hiç çıkmadı.
arkadaşlar Allah rızası için sizden çözüm taleb ediyorum laptopu satacam da elimde kalmasın
/
google da araştırdım pc uyku moduna geçemediği zamanlar HDD ışığı sürekli yanabiliyormuş.Yukarıdaki resimde Nvidia tabanlı bir sürücü hizmeti uyku moduna ve beklemeye geçmeyi yavaşlatıyormuş.Windows bunu silmemi öneriyor ama lazım olan bir dosya gibi geliyor siz ne dersiniz?