merhaba arkadaşlar benim harddisk imin (c:) sürücüsü hergün kendiliğinden bir bakıyorum 34 gb düşmüş ertesi gün baktığımda 30 gb düşmüş ve bu sürekli böyle bazende kendiliğinde çıkıyor bi bakıyorsun 36 gb olmuş tekrar ama bu aralar sürekli hiç bir şey yüklemediğim takride durmadan düşüyor hafızası bu normal bir şeymidir? vürüs yok dün güncel bir vürüs parogramınla tarattım bi şey bulamadı yardımınız için teşekkür ederim şimdiden...
harddisk sorunu
Bigisayarınızda sistem geri yükleme özelliği açıksa bu sürücü, güncelleme ve yazılım yüklemede sistem geri yükleme noktasının oluşturulmasına sebeb olur. Bu naktaların boyutu yapılan değişikliğe göre değişir. Ayrıca belli sayıda geri yükleme noktası oluştuğunda veya belirlenen boyuttan fazla boyutta geri yükleme noktası oluşturulduğunda eskileri silinir.
Sonuç olarak diskteki bu boyut değişikliği sistem geri yükleme noktalarından kaynaklanmaktadır. Bilgisayarım sismgasini sağ tıklayıp özellikler seçeneğinden sistem geri yükleme seçeneğine girerek geri yükleme merkezinden boyut ve sayı ayarları ile açma kapama ayarlarını yapabilir, sistem geri yüklemeyi kapatabilir isterrseniz son oluşturulan nokta haricindeki noktaları silebilirsiniz.
öncelikle yardımınız için teşekkür ederim peki harddisk imin c sürücüsüne sağ tıklayıp özelliklerine girip disk i temizlesem nasıl olur artısı eksisi ne olur?