Arkdaşalr benim bilgisayar kaç gündür sorunluydu şimdi oldu.Yeni bir harddisk aldık.Eski harddiski garantiye verdik.Bilgisayarcıyla bir anlaşma yaptık o gelen hardisk yerine bize bilgisayarparçası verecek.Ne almamı tavsiye edersiniz.
Ben OYUN KOLU almak istiyorum.(PES & için harika olurdu.)
Eski harddisk 120 GB
Harddisk yerine ne alayım?
bilgisayarcı sana neler verebilir? keske onları yazsaydın ordan bisiler derdik, simdi biton parca var ne diyelim...
120 Gb hardisk fiyatına alınabilecek herşey olabilir.
OOOOMMMMEEEERRRR120 Gb hardisk fiyatına alınabilecek herşey olabilir.Bence 1-2 tane hindi verebiliyorsa iyidir, yani yılbaşı yaklaşırken..
Neye ihtiyacın varsa öncelikle onu iste OOOMMMMEEEERRRR kardeşim..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 24 Aralık 2007 23:52
En pratiği ve performans arttırıcı bir yol olarak, RAM alabilirsin... Hindi fikri de hiç fena gelmedi.
Hindi ve HDD arasındakı bağ baya bir kuvvetli olmalı
1 Gb DDR2 533 mHz ram var.Yani ram'e ihtiyacım yok.Hindi fikri iyi ama bilgisayarcıya bana hindi ver desem ne düşünür acaba :)
Ramlerini 2x1 GB 800Mhz yapabılırsınkı bu hız kayda deger
bilgisayar ytavaş çalışsa neyse ama şuan için iyi
Şimdi yeni bir HDD ye gerek yoksa ram al olmazsa üzerine para ekleyip ekran kartı al yine olmazsa yazıcın yoksa yazıcı al o da olmazsa anakart al o da yoksa hindi al
Hdd ye gerek yok zaten yeni.Anakartta yeni.Eski anakart yerine de yazıcı alınacak.Hindiyi bilgisayarcı vermez zaten.En iyisi oyun kolu alayım.
OOOOMMMMEEEERRRRHdd ye gerek yok zaten yeni.Anakartta yeni.Eski anakart yerine de yazıcı alınacak.Hindiyi bilgisayarcı vermez zaten.En iyisi oyun kolu alayım.Aslında logitech g9 Mouse ile G15 Klavye de alabilirsin
İyi olur aslında Chip üyelerinin her birinden 1 YTL alsak parayı kırdık demektir.Sonrada bu klavyeyi alırız.