harddiskimi C ve D olarak ikiye ayırdım aylardır bu şekilde kullanıyorum...D sürücümdeki alanın dolmak üzere olduğunu farkettim...içinde film,video,müzik,foto gibi dosyalar var sadece...D nin içine girip gizli dosyaları da açtıktan sonra hepsini seçip özellikler dediğim de 120 GB görünüyor ancak D sürücüsü görünürde 180 GB gösteriyor...bu 60 GB lık farkın sebebi ne olabilir? disk birleştirme yaptım,norton ile virüs arattım,disk temizleyiciyi de çalıştırdım ancak etki etmedi...haalen 60 GB fark var...bu,C için de geçerli...C de de bi tutarsızlık var gibi...bunların sebebi ne ola?
harddiskim olduğundan dolu görünüyor
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
gizli ve dosyaları ve korunan sistem dosyalarını açın görüceksinizki diskin içindeki tüm dosyalar duruyor o farkın sebebi sistemi geri yükleme noktaları
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
External bir harddiske D diskinde olan tüm dosyalarını kopyala. orada yeniden gözlemle kaç GB.
eğer aynı değeri bulursan muhtemelen gözden kaçmış yada görünmeyen dosyaların vardır
Ancak muhtemelen MFT nin kullanımı ile ilgili sorun olabilir ki düzeltilmesi zordur. tek çare format