Kasamda yer kalmadığı için harddiskler birbirine çok yakın takmak zorunda kaldım.Acaba aşırı ısınma sorunu olurmu diye evereste baktım aralarındaki sıcaklık aşağı yukarı 1-2 C oynuyor sorun olurmu?
Hardisklerim Bİrbirine Değiyor.
@TBCMagic
Ya kasada sadece bir tane cd yeri varsa ne olacak?
Vatandaş cd de kullanamaz :D
Not:Çok ısınma filan olmaz.Veri kopyalasın denesin isterse.
Ben 2-3 saat veri kopyalayıp üstünede oyun oynadım,hiçbirşey olmadı.
sıcaklıkları 50'C ye yaklaşıyor hatta geçiyorsa sorun vardır. pahalı bir çözüm olarak bu ürün var. kendiniz de buna benzer bir şey yapabilirsiniz. harddisk için en uygun sıcaklıklar 40'C civarı. ona göre düşünün.
Akasa'nın HDD altına 4 vida ile tutturulan HDD soğutucuları var.Üsttekine pek faydası olamayacak ama altta olan HDD yi rahatlatır ömrünü de uzatır.Ya da en çok ısınan HDD yi en alta,onun da altına bu soğutucudan koydun mu sorun kalmaz....Fiyatı da öyle aman aman fazla bir şey değil. www.webdenal.com da inceleyip satın alabilirsin. Az kalsın geçen hafta alacaktım...Bende tek HDD olmasına rağmen ve de ısınma sorunu yokken.O kadar şık görünüyorlar ki.Kendimi zor tuttum.
Akasa'nın HDD altına 4 vida ile tutturulan HDD soğutucuları var.Üsttekine pek faydası olamayacak ama altta olan HDD yi rahatlatır ömrünü de uzatır.Ya da en çok ısınan HDD yi en alta,onun da altına bu soğutucudan koydun mu sorun kalmaz....Fiyatı da öyle aman aman fazla bir şey değil. www.webdenal.com da inceleyip satın alabilirsin. Az kalsın geçen hafta alacaktım...Bende tek HDD olmasına rağmen ve de ısınma sorunu yokken.O kadar şık görünüyorlar ki.Kendimi zor tuttum.