Merhabalar belki 1 sene bile olmamıştır Western digital my book elite serisi 1 TB harici diskim dün bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra biçimlendirme istemeye başladı. Güvenerek almıştım ama galiba bir daha seagate den vazgeçmiycem. İçerisini söktüm bir umutla pc ye taktım fakat disk yönetiminde ayrılmamış olarak görüyor. İçerisinde Caviar Green serisi disk var.
Şimdi bunu dinamikdiske dönüştür desem biçimlendirecek. ve içerisinde 800 GB verim var. Bunları kurtarmalıyım lütfen yardım..
Tam olarak ne yapmam gerekiyor.
Harici disk kurtarma 800 Gb lık veri yardım
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
219 mesaj
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
219 mesaj
Biçimlendirmeden görmedi snra biçimlendirdim easy recovery ile taratmak istedim ama yok determining block size kısmına geliyo orda kalıyo tarama yapmıyo get data back ilede denedim olmadı gitti herşeyim.
Acronis Recovery Expert ya da Active Partition Recovery kullanın. Dosyaları tek tek geri getiren Getdataback tarzındaki programlar sizin işinize yaramazlar ve oldukça da uzun sürer taramaları zaten. Bu iki programla komple partisyonu geri getirebilirsiniz. Yanlız ikisinin de efektif çalışabilmesi için geri getireceğiniz partisyonun bölümlenmemiş halde olması gerekiyor.