arkadaşlar ben yeni bi dvd yazıcı alacam da harici yazıcı olarak philips'in SPD3000CC/00 ve lg'nin GSA-2166D modelleri hakında ne düşünüyorsunuz acaba?yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
harici dvd yazıcı
arkadaşlar eğer modeller hakkında bi bilginiz yoksa harici yazıcı hakkında genel bi öneride bulunun lütfen.
tercih sana kalmış.ikisi de iyi markalar.ama bir lg kullanıcısı olarak lg yi tavsiye ederim.ama yine de tüm özelliklerini incele, çeşitli forumlarda kullanıcı yorumlarını oku ve ona göre karar ver.
galiba bütün özellikleri birbiri ile aynı.ayrıca bu modellerle ilgili forum konusu var mı bilgilendirirsen sevinirim.
peki arkadaşlar internal le external arasında ne gibi + - farklar var ?
external harici, internal dahili.externalların cd-dvd yazma hızı internallara göre daha düşük olabilir.ama şu avantajı var.anakartta yuva boş kalıyor.
zaten o artı sı baya iyi biş ey tak çıkar taşı falan.ben bi test de gordum, cok fazla bi yavaşlığı yok ama yine de usb olduundan bi yavaşlık söz konusu tabi. sizce sırf taşınabilmesi için 40 50 milyon fazla para verilir mi dvd wr ye?
zaten ben de farklı bişey söylemedim ki.sadece taşınabilirlerde hız düşüklüğü olabiliyor dedim.