HARİCİ EKRAN KARTI VARMI? VAR İSE BUNLARI ONBOARD EKRAN KARTI OLAN NOTEBOOKLARA BAGLAYABİLİYOR MUYUZ? PERFORMANSI NEDİR?
HARİCİ EKRAN KARTI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.multi-monitor falan gibi bişiy istiosan görüntü çoğaltıcı arıyorsundur - diye bi mantık yürütücem ama harici ekran kartı ne demek onu anlayamadım
Harici Ekran kartı olacağını samıyorum çünkü ısınma sorunları falan.
Ayrıca o kadar çok pini olan bir port yok herhalde parallel portu olsa yine yetmez.
alıntı:
Gönderen : Diablo50Ayrıca o kadar çok pini olan bir port yok herhalde parallel portu olsa yine yetmez.
+1+nerden aklına geldi bole bisey?? ilginc..
harici ekran kartı yok. notebook oyun performansıyla idare edicen artık. harici ekran kartı başka nerden akla gelecek!
GÜZEL KONU HEMEN ÜRETELİM USB 2.0 DAN :d HEHE
@turanozzeybek iyi fikir - bir de Diablo50'nin
alıntı:
Ayrıca o kadar çok pini olan bir port yok herhalde parallel portu olsa yine yetmez.
fikrini de göz önüne alarak yeni bir port tasarlayalım - bu şerefsiz bill amca wallahi atlar - yeni bi teknoloji diye
GENELDE NOTEBOOKLARDA EKRAN KARTI SORUN OLUYOR. EN SON NOTEBOOKLARIN EKRAN KARTLARININ YENİLENEBİLİR OLACAGI TIPKI RAM VE HARD DİSK GİBİ OLACAGI HABERİNİ OKUDUM. YİNEDE TATMİN EDİCİ BİR SEY OLACAGINI SANMIYORUM. EN İYİSİ HARİCİ OLMASI. NASIL 300 GB'LIK HARİCİ HARDDİSKLER FALAN VAR. NEDEN EKRAN KARTI OLMASIN.
ekran kartı ramlere, cpu ya çok geniş erişim istiyor ondan olmaz. ama kendi başına 512 ramli ve monitöre direkt çıkış yapan çift gpu lu falan yapılabilir herhalde. ama kimsenin alabileceğini sanmıyorum fiyatından. aslında çok fantazi bir sürü şey yapılabilir. ama maliyet diye bir şey var ki, o uçmayı engelliyor. mesela kablosuz monitörde yapmak mümkün.