ARKADAŞLAR SORUNUM ŞU BEN DÜNE KDR Bİ HHD ALDIM 250 GB BU HHD ÖNCEDEN ÇALIŞIODU SONRA CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 4 MW2 MEDAL OF HONOR WS OYUNLARI İÇİNE ATTIM VE EVE GELDİĞİMDE HHD GÖZÜKMEDİ IŞIĞI YANIYOR ÇALIŞTIĞI BELLİ AMA GÖZÜKMÜYOR BEN MASAÜSTÜNDEKİ BİLGİSAYARIM SİSTEMİNE SAĞ TIKLA YÖNET WS. BU YÖNTEMİ DENEDİM ANCAK YİNE GÖZÜKMEDİ ACİL Bİ KONU BU DİSK BENİM İÇİN ÖNEMLİ ALDIĞIM YERE GİTTİM VE GÖSTERDİM FULL VİRÜS VAR DEDİ BİRAZ BEKLE SONRA DÜZELİR DEDİ BAKALIM BEKLİYORUM AMA DAYANAMADIM VE BU KONUYU AÇTIM LÜTFEN ACİL CVP VERİN LÜTFEN BİDE ŞU VAR ŞÖLE BİŞEY YAPSAM OLURMU ACABA BU OYUNLARI ATTIĞIM BİLGİSAYARDA BU DİSK GÖZÜKÜRMÜ ORDAN BİÇİMLENDİRİP TARAMADAN GEÇİRİPTE DENESEM OLURMU CEVAPLARINIZI ACİL BEKLİYORUM EN FAZLA 3 GÜNÜM VAR..
harici harddiskim gözükmüyor alalı 4 gün oldu..
Bu sorun bendede aksetmişti bilgisayar diski takınca görmüyordu hiç bir şey yabmıyordu ama disk yönetiminde görünüyordu baya bi uraşma sonucu şöyle bir uyarı verdi !bu diski biçimlendirmeden kullanamazsınız !biçimlendirdim tekrar kulandım soruna ise sebebiyet veren zararlı yazılımmış ve aldığım yer diske şifre koy virüsler şifreli diskte işlerini yabamıyorlarmış ve öyle kullanıyorum şuan sıkıntıda çıkmadı o günden beri..
Umut arkadaş haklı. Bekle düzelir diyemezler. Başka bilgisayarda deneyin disk yine çalışmazsa ve hiçbir şekilde çözüme ulaşamazsanız aldığınız yere götürün garantiye versinler. Dediğim gibi bekleyin düzelir gibi bir cevap alırsanız umursamayın.
ARKADAŞLAR WALLA DEDİLER BEKLEDİM VE HALA GÖRMÜYOR HHDYİ PC BAKALIM Bİ ÇÖZÜM BULALIM BEN BU HHD Yİ GARANTİYE YOLLAMAK İSTEMİYORUM ...