daha iki gün önce harici sabit disk aldım western digital 250lik. Öncelikle oyunların kurulum dosyalarını atıyım dedim harddiske. Bi iki tane küçük boyutlu oyunu sorunsuz bi şekilde attım harddiske. Fakat büyük boyuttaki oyunları denediğimde "yeterli boş alan yok","diski temizleyin" diyor, doğal olarak daha en az 200gb yer var harddiskte. Bahsettiğim oyunlar mesela PES2009 ve GTAIV 8 ve 14gblık oyunlar.
haricilere bukadar büyük boyutta klasörler koyulamıyo mu yoksa atladığım bir yer mi var?
Harici Sabit Diske Klasör Kopyalama Hatası
önerim klasör olarak değil imaj olarak atmayı deneyin ama öncelikle makinanızı zararlılara karşı tarayınız. Muhtemelen attığınız oyunlardan birinde zararlı vardı ve yazmaya karşı korumaya almış olabilir. güncel bir virüs programı ile tarayınız.
imaj olarak atmayı biraz anlatabilir misin? Ayıca virüs olacağını pek zannetmiyorum daha dün format atmıştım.
CD ye yazma programlarının içerisinde cd ye yazmak yerine sana cd ye (dosyaya) yazmayıı seçmelisiniz. Sonuçta elinize kullandığınız programa göre iso veya nrg gibi uzantılı dosyalar olacaktır. bunları sanal cd sürücülerde açıp kullanabilirsiniz. kolay kullanımlı olacaktır. yazma programı olarak ne kullanıyorsanız ona göre değerlendirelim.
nero kullanıyorum, anlattığın gibi deniyim bi.
yok olmuyo valla 4gb üstündeki hiçbir dosya atılamıyor hddye. nette biraz araştırdım, FAT32 dosya sisteminde biçimlendirilen hddler 4gbdan fazla bir dosya alamıyormuş ama benimki zaten NTFS biçiminde. Yardımcı olabilecek var mı?