Harman Kardon'dan kulaklık serisi

CHIP Online
22-12-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kulaklıkta yüksek ses kalitesi kadar yenilik arayanlardansanız, bu kulakılıkara göz atmalısınız!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/har ... k-serisi_37537.html

Ev sinema ses sistemleri ve elektroniğinde dünyanın önemli markalarından olan Harman Kardon ürün yelpazesine kulaklığı da ekledi. Ses kalitesi ve rahatlık düşünülerek tasarlanan Harman Kardon kulaklıklar seste yenilik arayanlar için yeni alternatifler sunuyor.


Harman Kardon kulaklık serisi beş kulaklıktan oluşuyor. Seri özellikle iPhone kullanımı için üretilmiş iki ses izolasyonuna sahip kulak içi ve biri Bluetooth teknolojili, biri gürültü engelleyici bir diğeri de yüksek performanslı olmak üzere üç kulak üstü kulaklıktan oluşuyor.  Kulaklıklar düşük seste bile doğru bas üreten sürücülere sahip.


Farklı dikdörtgen tasarımları ile serideki bütün kulaklıklar Apple ürünleri iPhone, iPod ve iPad'le uyumluluk gösteriyor. Yüksek performanslı sürücüleri ve kullanılan son teknolojilerle her ses seviyesinde doğru ve net ses üretebiliyor. Kulak üstü kulaklıklar hafif kumlanmış çelik iskeleti ve deri kulak pedleri ile rahat kullanım sunuyor. Mıknatıslı kulak pedleri çıkarılabilir ve yıkanabilir.  Harman Kardon kulaklıkları hafifliklerinden dolayı yanınızda taşımaya uygun olup müziğinizi her ortamda sorunsuz bir şekilde dinlemenize yardımcı oluyor.


Harman Kardon kulaklıklar, çok yakında Türkiye satışa çıkacak.

Tüm Konu: Harman Kardon'dan kulaklık serisi

Kaynak: www.chip.com.tr