arakadaşlar aranızda harry potterın(J.K. Rowling'in) kitabını okuyupta sevemeyen filmini izleyipte 1 daha izlemeyen var mı (ben harry potter hayranıyım)
harry potter sevenler var mı
Açıkcası kitaplarını okudumda filmlerini de tekrar tekrar izledim 2 farklı açıdan bakarsan daha iyi oluyor yoksa kitap bin basar :=)
Harry Potter kitap ve film hayranıyım. Ama şu sıralar filmden biraz soğudum. Çünkü çok uzun zaman geçti aradan.
Bu arada soruyu "Harry Potter seven var mı" diye sorsan daha iyi olurdu. Nitekim sevmeyen bir çok kişi olabilir forumda.
allossKitabını okumadım, filmini izlemedim, izlemeyide pek düşünmüyorum açıkçası...aynen öle
kitaplarını okudum ve filmleride seyrettim..
filmindeki fon müziğine bayılıyorum bide hermoniye :D
filmleri akıcı olabilir fakat bir kitabını okudum yazarın üslubu hiç tat vermedi bana neden olduğunu bilmiyorum harry potter'dan önce lotr okumam olabilir.Yüzüklerin Efendisin'den sonra fantastik olarak zevkle okuduğum warcraft serisi idi her ne kadar da 3 kitabın yazarları farklı olsa kurguladığı fantastik evren harry potter'da yok.Tolkien'in kurguladığı evren ve anlatım yönü biraz taklit edildiği için bu seriyi sevdim:)
kitaplarıda okudum filmleride seyrettim ama kitabın zevkini filmler veremiyo
şu ana kadar okuduğum en sürükleyici ve en başarılı seri bence...(zümrüdüanka yoldaşlığını 12saat aralıksız okuduğumu hatırlıyorum yemek yerken bile kitap önümdeydi :D....yok böle seri...)
sadece bardagını kullanıyorum(cocacola saolsun) kıtap ve fılmınıde ızlemedm
bi kitabna bakmıştm sadece sarmadı ama filmleri takip ediorm