Harry Potter ve Melez Prens
Videoyu neden izleyemiyorum? Arada bir duraklatınca sadece görüntü geliyor. Ama sonuna kadar yürütüyor videoyu.
edit: Neyse başka bir siteden izleyebildim videoyu. Teşekkürler.
flagmandan film bayaa uzun olcak gibi gozukuo umarım 3 bucuk saati filan bulur da hikayr kitapla bağdaşır
Galiba bu film son filmi değil:D Bu film başlarda çocuk filmi olarak gösterime girerken,ilerki bölümlerde büyüklere yönelmeye başladı gibi laflar ediliyor dogru mu bu? Abraka Dabra deyip yok olmak isterimOyununu yüklediğimden beri benide sardı buda
ahmeyt05Bu sondan bir önceki. Bir dahaki filmin adı: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları. Zaten Harry Potter serisi(kitaplar) ilk çıktığında, tüm yaşlara hitap ediyor deniliyordu.Sondan 2 önceki desek daha doğru olur. Çünkü Ölüm Yadigarları adlı kitap iki parça halinde çekilecek.
ahmeyt05Evet şimdiye kadar ki hiçbir Harry Potter filmi kitabından daha güzel değildi. Kitapları okuyanlarda genelde hayal kırıklığı oluyor filmden sonra. İnşallah bunda da öyle olmaz.Zaten hemen hiçbir film kitabından daha güzel değildir. Filmlerde kitaptaki tadı asla bulamayız.
bu ismi lazım degili yok edemediler gitti ha :D
bektashbu ismi lazım degili yok edemediler gitti ha :Onu yok ederlerse film biter yha =)
ben dalıcam en sonunda oyuna :D
mystical93Onu yok ederlerse film biter yha =)Bak aklıma geldi şimdi ya..Mükemmel bir kurgu yeteneği var bu Rowling'de.
Bu sefer Kesin Woldé Mort oLur :D
bektashBu sefer Kesin Woldé Mort oLur :ölür mü olur mu? Eğer "ölür" diyorsan yok daha ölmeyecek
benim merak ettigim hayri pıtır ve woldeMort kapısması .. Ken vs Ryu gibi mi olur sizce Yoksa Chunli Blanka gibi mi :D
arkadaşım kitabını okumuş ta anlatmıyo bana yav
7.filmde ölecek kesin kitapda ölmüştü ondan:D