bu konu için uygun bi bölüm bulamadım o yüzden kullandığım dilin bölümüne yazayım dedim.
il il 5 günlük hava tahmini verilerini listeleyeceğim bir uygulama yapmam gerekiyor. meteorolojinin sitesinden almam gerektiği halde sadece günlük veriler xml olarak verilmiş orda anladığım kadarıyla fakat benim 5 günlüğe ihtiyacım var. çok fazla araştırmadım, vaktim de yok açıkçası. burda o verileri nasıl alabileceğimi bilen biri varsa ve bu bilgiyi paylaşırsa sevinirim :)
hava durumu uygulaması
bence hiç vakit kaybetme!googledan aramaya başla...
GOOGLE gatgets de 4 gunluk hava tahmını var tabı bundan önce google desktop yuklemen gerekıyor..benım masaustu kenar cubugum...:)
bu dahiyane çözüm için teşekkür ederim :) ben dmi nin sitesine de baktım rss bağlantısı ya da xml olarak doğru sonucu vermiyor. bu işi daha önce yapan vardır diye burda tecrübeden faydalanmak istedim...
arkadaşlar ben programı kendim yazıyorum! hazır uygulama istemiyorum. ben güncel veri istiyorum, güncel verileri kullanan program değil. lütfen soruyu okuyun...
genesisarkadaşlar ben programı kendim yazıyorum! hazır uygulama istemiyorum. ben güncel veri istiyorum, güncel verileri kullanan program değil. lütfen soruyu okuyun...buralarda uğraşma..sen aramaya başla...burası bilgisayar tamirhanesi..devlet meteoroloji enstitüsü değil:))))))))))))))
stickerburalarda uğraşma..sen aramaya başla...burası bilgisayar tamirhanesi..devlet meteoroloji enstitüsü değil:))))))))))))))haklısın
sticker bu saçma cevabından dolayı seni kutluyorum.bravo yani...
arkadaşın yazdığı konu başlığı programlama bölümü yani sorduğu yer ve soru gayet normal. bu konuda bilgisi olan biri vardır diye yardım istemiş.burası bilgisayar tamirhanesi değil yazılım ve donanım ve internet uygulamaları konularının hepsi var.senin bu düşünceye kapılmanın sebebi burda herkesin donanımlardan biraz anladığı için sürekli donanım konularının gündemde olması,programlama konularının fazla olmaması...