ark size bişey danışacağım ben havale ile alışveriş yapıcam ama;
-fazla bilgim yok.
-banka kartım yok.
nasıl yapılıyo bi bilen warsa söylösin bankayamı yatırılıyo
yardımcı olanlar şimdiden sonsuz teşkler.
havale ile alışveriş
Sanırım bu alışverişi internet üzerinden yapacaksın.
seçmiş olduğun ürünün ödeme bölümüne geldiğinde ödeme şekli havale ile seçeneğini seçtikten sonra sana ödeme yapacağın banka seçeneklerini sunacaktır(o sitenin anlaşmalı bankaları görünür sadece).
Diyelim ki A Bankasını seçtin daha sonrasında A bankasına havale yapabilmen için sana banka hesap ismini ve hesap numarasını verecektir, daha sonrasında yada aynı ekranda birde sipariş numarası olacaktır bu bilgileri bi yere not ettikten sonra A bankasına gidip gişe işlemleri için fiş alıyorsun ve müşteri temsilcisine o hesap adını ve/veya hesap numarasını veriyorsunsonrasında dekontun açıklama bölümüne sipariş no'sunu yazdıracaksın.
Havale ücreti bankadan bankaya değişir ama 0 ile 20 tl arasında bir fiyattır. (0 Tl yazmamdaki amaç kimi bankalar havale masrafı almamaktadır.)
Bu kadar...
mustafa abi süpersin çok teşekkür ederim allah razı olsun yardımların için
Havale ücreti bankadan bankaya değişir ama 0 ile 20 tl arasında bir fiyattır. (0 Tl yazmamdaki amaç kimi bankalar havale masrafı almamaktadır.)Ben hiç havale vermedim fakat geçen bir tane kulaklık beğendim intenetten almak istedim fiyatı 19 ytl idi,Garanti bankasına gittim havale ile 45 tl yi buluyor dedi bu ne saçmalık!!!
Bu kadar...
Bu iş nasıl yürüyor acaba bilginiz varmı internette yazan fiyata alamaz mıyız o ürünü?
Garanti bankasının kurumsal şubesinden havale yaparsanız hiçbir ücret talep etmemektedirler.
Bireysel şubeden kurumsal hesaba para transferi için 20 Tl alınıyor.
(bilgilendirme amaçlı yazıyorum) Bir diğer not ise Eft ile Havale işlemlerini birbirine karıştırmayın,
-Havale aynı banka içerisindeki bir hesapan başka hesaba para transferi,
-EFT ise bir bankadan başka bir banka hesabına yapılan para transferidir.