şuan piyasadaa olmayan veya duyurulamyan olcak bennn başlayım ben şöle bir oyun isterdim 15 yaşında başalyıp okulda başarılı yada başarısız olup işlere girebileceğimiz istersek yeraltı dünyasına girip açlık yaşayabileceğimiz evlenip çocuğumuzun olabiceği market falan açıp veya istediğimiz mesleğe girip yükselip başkan bile olabileceğimiz seyahat edebileceğimiz 20 yaşında yada paralı olarak askere gidebileceğimiz sevgililerimiz olabileceği okuladan kaçabileceğimiz yani normal yaşam oyunu isterdim AMA MALİYETİ VE DVD SAYISI ÇOK YÜKSEK OLURDU
hayalinizde ki oyun
bunları gerçek hayatta dene boşver oyununu bekleme
boris1bunları gerçek hayatta dene boşver oyununuHemde daha heycanlı olur
Sen yavaştan, Sims oynayarak kendini tatmin et kanımca..
Benim hayalimdeki oyun bi devasa online ama şehir trafiğine dayalı bi oyun.Türkiyenin belli başlı şehirlerinin bire bir modellemesi yani onların yolları vb. ve toplu taşımacılık.Otobüs taksi minibüs şehirler arası otobüsler tırlar hatta belki uçaklar.Hard Truck serileri kafamdaki plana yakın onun dışında 1-2 ay önce Bus Driver çıkmıştı o da buna yakın bi oyun bence güzel bi senaryo ama otobüsleri-grafikleri çok daha iyi yapmaları gerekirdi...Ve tabi şehirlerde online oyuncuların daha çok veya daha hızlı yolcu taşıma mücadeleleri...Bence güzel bi oyun olurdu.
CU_GS7Sen yavaştan, Sims oynayarak kendini tatmin et kanımca..kesinlikle katılıyorum zaten sanırsam ucundan sims 2 oyununu anlatmış.
BENİM HAYALİMDEKİ OYUN HERŞEYİ YÜKSEK KALİTE %100 YA DA %1000 TÜRKÇE OLACAK
ÇOK YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİOLAN AMA AZ EKRAN KARTI İSTEYEN
ÇOK GÜZEL İŞLEYİŞ TARZI OLAN AMA RAM AZ YİYEN
Kardeş bu tam hayal olmuş bee
online hackerlik oyunu isterdm :P
hackerlar ve sanal polisler tamamen gercek yontemlerle birbiriyle savasmaları vs.
bunun online olmayan tarzı var ama online olsa super olurdu bence ..
he bu arada fikrimi calan oyun firması olursa onun ben. :PP
Benim halaylimde olan bi oyun var.Şöyleki dolmuş şöförlüğü.Oyun birden çok tarzı içinde bulunduracak.Biz olaya şoför olarak başlıyoruz.Once eski bir minibusumuz var.Çiçek abbasınki gibi.Sonra para kazanrk büyüyoruz İstanbulun trafiğinde suruyoruz.Ama oyun çok tarzlı dedik ya.Kamyon şöforu felanda olabiliyoruz.Yollar ve haritalar gerçekçi olacak.Saatlik yolculuklar olacak.Uzun yol otobüs-kamyon şoförüde olabileceğiz.Dinlenme tesisleri felan.Neyse boyle bi oyun işte.Şöyle 10 gblık bi oyun olur harhalde.
efsanefenerli1907Benim hayalimdeki oyun bi devasa online ama şehir trafiğine dayalı bi oyun.Türkiyenin belli başlı şehirlerinin bire bir modellemesi yani onların yolları vb. ve toplu taşımacılık.Otobüs taksi minibüs şehirler arası otobüsler tırlar hatta belki uçaklar.Hard Truck serileri kafamdaki plana yakın onun dışında 1-2 ay önce Bus Driver çıkmıştı o da buna yakın bi oyun bence güzel bi senaryo ama otobüsleri-grafikleri çok daha iyi yapmaları gerekirdi...Ve tabi şehirlerde online oyuncuların daha çok veya daha hızlı yolcu taşıma mücadeleleri...Bence güzel bi oyun olurdu.ufuksBenim halaylimde olan bi oyun var.Şöyleki dolmuş şöförlüğü.Oyun birden çok tarzı içinde bulunduracak.Biz olaya şoför olarak başlıyoruz.Once eski bir minibusumuz var.Çiçek abbasınki gibi.Sonra para kazanrk büyüyoruz İstanbulun trafiğinde suruyoruz.Ama oyun çok tarzlı dedik ya.Kamyon şöforu felanda olabiliyoruz.Yollar ve haritalar gerçekçi olacak.Saatlik yolculuklar olacak.Uzun yol otobüs-kamyon şoförüde olabileceğiz.Dinlenme tesisleri felan.Neyse boyle bi oyun işte.Şöyle 10 gblık bi oyun olur harhalde.Nasıl iş bu yav, herkes şoför olmaya neden bu kadar meraklı..Benim hayalimdeki oyun daha gerçekçi, daha detaylı menejerlik..
online ülkeler savaşı, herkeze bir tabur ve askeri alan verilecek ordan gelişip diğer arkadaşlarınla diğerlerine çökecen, manyak olur yhau bide online...