zamanı gelince buraya yazılanların hepsi olur ;)
(=
Hayalinizdeki Program Nedir ?
- 1
- 2
doganogulturkVaay. Cep bilgisayarları masaüstü bilgisayarlardan da yönetilebiliyor mu? Bilmiyordum.Cep telefonu ile(yine windows mobile) ben notebookuma bağlanıyordum gprs üzerinden uzak masaüstü ile (terminal servisleri) buda hayal değil
biraz ucuk olucak ama:)
benim hayalim beyne yerlestirilmis cip icine kurulan bir program ile o an düsünceyle yönetilebilen gözünü kapattıgında hd kalite üstü bi görüntü yansıtabilen vs vs.. istekleri yazxarsak bu forumda sayfada yetmez valla:)
Mustafa Canhafif saydam özelliği şifreyle Winamp'adediğin şu mu.Winamp açıkken ana pencereye tıklayıp klavyeden şu tuşlara basacaksın:
n u l [esc] l [esc] s o f t
l ye basınca pencere geliyor esc ile kapatıp kısaca nullsoft yazınca winamp müziğin ritmine göre saydamlaşıp koyulaşıyor
PcMaKeRdediğin şu mu.evetWinamp açıkken ana pencereye tıklayıp klavyeden şu tuşlara basacaksın:
n u l [esc] l [esc] s o f t
l ye basınca pencere geliyor esc ile kapatıp kısaca nullsoft yazınca winamp müziğin ritmine göre saydamlaşıp koyulaşıyor
kendi kendine öğrenen bi program mesela. ne diyim iron man daki pc varya. ya da terminatörün beynindeki program.:D ya da eagle eyes filmindeki aria gibi mesele... bunlar gelecekte gerçek olacaktır ama biz görebilecek miyiz? :S
mk1kendi kendine öğrenen bi program mesela. ne diyim iron man daki pc varya. ya da terminatörün beynindeki program.:D ya da eagle eyes filmindeki aria gibi mesele... bunlar gelecekte gerçek olacaktır ama biz görebilecek miyiz? :iRobot taki W.I.K.I. ile Ölümcül Deney 1 deki Queen i unutma. bunlar daha akıllıydı :D
bir işletim sisitemi olacak sisitem izinini önceden belli programlar için ayarlamış olacak (windows klasörü kurulumundaki tm dosyalar için mesela) sonradan kurulan programlar içinde 2 dereceden izinler atayıp işlemi izleyecek.
kullanıcıya diskin belli yerlerinde tam izin vverirken bwlli yerlerinde devreden izin verecek. Böylelikle virüsü baştan engelleyecek.
Hard diske zorlama yapmayacak. Ama efekler için genişş bir secenek sunacak.
Masa üstü sekli resim yada flas yeri 3 boyutlu ve tıpkı bir oyun gibi olacak.
Sisitem ekran kartını yormamak için belli bilgileri içinde saklayacak (renkler)
Birçok program varken ay nı zamanda sade ve anlaşılır olcak.
....
ki işletim sisitemi olsun :):):)
mustafa2116bir işletim sisitemi olacak sisitem izinini önceden belli programlar için ayarlamış olacak (windows klasörü kurulumundaki tm dosyalar için mesela) sonradan kurulan programlar içinde 2 dereceden izinler atayıp işlemi izleyecek.bunu ms ye söyle başka bir emrin varmı der. sonra ... kor geçer :)
kullanıcıya diskin belli yerlerinde tam izin vverirken bwlli yerlerinde devreden izin verecek. Böylelikle virüsü baştan engelleyecek.
Hard diske zorlama yapmayacak. Ama efekler için genişş bir secenek sunacak.
Masa üstü sekli resim yada flas yeri 3 boyutlu ve tıpkı bir oyun gibi olacak.
Sisitem ekran kartını yormamak için belli bilgileri içinde saklayacak (renkler)
Birçok program varken ay nı zamanda sade ve anlaşılır olcak.....
ki işletim sisitemi olsun :):):)Dediklerinin çoğunu ayarlayabiliyorsun zaten ama şu 3 boyutlu işi sakata bağlıyor. birde ekran kartına yüklenmemek. O zaman sökelim ekran kartını
Hayal hayal nereye kadar...
- 1
- 2