Merhabalar Chip ailesi
İTÜ'de okuyan bir arkadaşım Türkiye'de e-ticaret yapan kobilere yardımcı olacak bir proje geliştirdiler. Bu projeyi hayata geçirebilmek adına da girişim yarışmasına girmişler. Girdikleri yarışma halk oylaması yapıyor, eğer kazanırlarsa ofis masraflarını İTÜ çekirdek girişim yarışması karşılayacak. Sizden ricam 1 dakikanızı almayacak bi oy verme işlemine katılmanız.
Destek olabilmek için aşağıdaki linke tıklayınca gelicek olan sitede oy ver butonuna basın. Facebook hesabınız üzerinden oy verebileceğiniz gibi email ile de oy verebilirsiniz. Yanlız email le verilen oylarda onay maili bazen spama düşüyor. Orayı da kontrol etmeniz gerekebilir.
Eğer link güvenli mi değil mi diye şüpheye düşerseniz itü çekirdek yarışmasını googledan aratabilirsiniz, yarışma senelerdir düzenleniyor. Ben de bir İTÜ'lüyüm ve bu yarışma ben üniye girdiğimden evvel bile düzenleniyordu. Gayet güzel projeler çıktı, kaliteli bir yarışma. Zaten İTÜ çekirdeğin resmi sitesine girip ordan bu oylama linkine gitmek isterseniz sliderda ilk resim bu oylamayı işaret ediyor, ona tıklayabilirsiniz. Ordan FC Labs projesine oy vermenizi rica ediyorm. Arkadaş çalışkan ve temiz biri. Yardımlarınızı esirgemezseniz bayram bayram büyük hayır işlemiş olursunuz.
Sizin belki de yarım dakkanızı almicak bir işlem ama inanın arkadaşlar için çok mühim. Eğer oy verip destek olursanız çok memnun kalıcaktırlar, nitekim beni mahcup etmezde oy verirseniz çok mutlu edersiniz.
Şimdiden, oy verenede vermeyenede teşekkürü borç bilirim. Hayırlı akşamlar efendim.