artık avatarımızda var kimse bizi durduramaz
HAYAT DAMARIMIZ KOPMUŞ DURUMDA.
- 1
- 2
Evet birde aktif üye sayımız biraz fazla olsa başka ne istenirki.
evet ama elimizden hiç bi şey gelmiyor lütfen bi cevap verin bi şyler yapabiliriz veya yapamayız diye ama lütfen yine olumlu olumsuz bi cevap verin.
buna verilecek olumsuz bir cevap olamaz varisler, çaresi var mı, bu forumun aktif üyeye ihtiyacı var hem de şiddetle! Bu forumu zenginleştirmenin yolunu çok tartıştık belki ama bunların en başında gelenleri tekrar dile getirelim: REKLAM ve forum içi düzen. Chip'ten yanıt gelir umarım ama, daha çok aktif üye arıyor gözlerim, ben foruma bir gün girmediğimde ertesi gün benim okuyacağım pek çok yazı olmalı üyelerin yazdığı. Ne demek istediğim sanırım anlaşılıyor. Forumdaki yavaşlık da hala ara ara kendini gösteriyor, bunu da belirteyim.
İşte bende onu diyorum cevap gelsin ama yeterki gelsin olumlu veya olmumsuz.
Beklemekten başka sansımız yok.
Chip dergisinin bir yayını olarak forum hakkında yöneticiler tarafından iyi görüşler ve çalışmalar illaki yapılacaktır bunların arasında katılım ve aktiflik gibi unsurlarda var. Bunların nasıl arttıralabileceği nasıl bir düzen içinde olabileceği yöneticiler arasında konuşulup tartışılıyordur arkadaşlar. Eminimki en kısa zamanda bu yazdıklarımız hakkında da fikir oluşturup çalışma başlatacaklardır elvis ve varislerinde dediği gibi bekleyelim...
peki bekleyelim, bir şey değişecek mi göreceğiz.
bekledik ve bir çok şeyin değiştiğini gördük. daha eksikler yok mu? tabiki var ama forum çok zor zamanlar geçirdi ve düzlüğe çıktı artık bundan sonra herşey daha güzel olacak ben chipe güveniyorum.
cico farkında mısın hep aynı şeyleri söylüyorsun, hep daha güzel olacak hep daha iyi olacak... inan senin ne demek istediğini anladık hepimiz ama aynı şeyleri repeat etmek sencede gereksiz değil mi?
alıntı:
Gönderen : Razielpeki bekleyelim, bir şey değişecek mi göreceğiz.
Raziel bu lafıda bir çok kişi daha önce söyledi bende dahil olmak üzere bende diyorumki bekledik ve gördük bir çok şey değişti. sen heralde başka yerlerdeydin aramızdan biri moderatör olurken,çok istediğimiz avatar konurken ve yine gitti diye üzüldüğümüz ve forumun rengi olan yıldızlar geri gelirken.
what is the meaning of the "repeat etmek " ?
kendini tekrar etmek diyorlar buna ingilizcede. Şimdi tercüme çalışması yapmayayım size. Sadece bazı iyi dilekler çok sık dile getiriliyor bunu söylüyorum, yoksa sorun yok aslında. Ne demek istediğimi, Chip Online klasörünü düzenli takip eden her yetişkin anlayabilir.
sen biraz fazla yetişiyorsun herşeye...
- 1
- 2