O zaman Dişinin kırılmasını çok beklersin...
Ben senin bir gün farklı yazacağını biliyorum...
HAYATIN ANLAMI !!!!!
- 1
- 2
byzihhO zaman Dişinin kırılmasını çok beklersin...anlaşılan sen de çok bekleyeceksin.
elvis32ben beklemiyorum....byzihhO zaman Dişinin kırılmasını çok beklersin...anlaşılan sen de çok bekleyeceksin.
Çünkü O günün Geleceğinden Şüphem yok...
O gün Gelecek ve Sende göreceksin...
byzihhelvis32gözü kör bişeye inanmanın da bi alemi yok kusura bakma. Neyse kim neye inanırsa inansın, konu kapansın...ben beklemiyorum....byzihhO zaman Dişinin kırılmasını çok beklersin...anlaşılan sen de çok bekleyeceksin.
Çünkü O günün Geleceğinden Şüphem yok...
O gün Gelecek ve Sende göreceksin...
Gözüm kör olsun sorun değil(bu sana göre tabiki)
Allah'a çok şükür kalbim kör değil...
Gören Kalptir zaten...Anlayana tabiki,
elvis32Edebiyatı kessek de konuya dönsek, sahi neydi hayatın anlamı... Hadi arkadaşlar sıra sizde...Edebiyat yapmıyoruz... gerçekleri yazıyoruz...
keselim bakalım...
hayatın en büyük anlamı çok sevdiğiniz hiç ayrılmayacam dediğiniz, onun için ne yapabileceğinizi veya ne yapamayacağınızı düşünmeden herşeyi yapabileceğiniz, ayrı kalsanız bile bedeninizi onun için herşeyden sakınacağınız bir sevgilinin olmasıdır.
hayatın en büyük gerçeği de doğduğumuz günden itibaren hergün bir adım daha yaklaştığımız ve ne zaman nerde olacağı bilinmeyen ama herkesin eninde sonunda tadacağı farklı boyuttaki bir yaşama geçişle de kimine göre bayram kimine göre tarifsiz acıların başlangıcı olacak göz kapağının son düşüşü yani ölümdür
hayatın anlamı, eğer yaşama isteğin varsa anlamlıdır , çünkü bir amacın vardır hayatta (ne bileyim aşk ,iş vs vs),
ama yaşama isteğin yoksa hayatın da anlamı yoktur...
jeomaniahayatın en büyük anlamı çok sevdiğiniz hiç ayrılmayacam dediğiniz, onun için ne yapabileceğinizi veya ne yapamayacağınızı düşünmeden herşeyi yapabileceğiniz, ayrı kalsanız bile bedeninizi onun için herşeyden sakınacağınız bir sevgilinin olmasıdır.etkileyici bir yorum...
Hayatın anlamı sevgi.....Bana göre...Bu sadece eş anlamında değil genel manada...Önce yaradan sevgisi...sonra eş..sonra diğer insanlar...Hepsi tarafından sevmek ve sevilmek..
Hayatın anlamı sona ermektir
hayatın anlamı kimine göre para kimine göre mutluluk kimine göre şu kimine göre bu fakat herkes için geçerliliği olan bir şey vardır ki o da aslında herkesin bildiği,istediği bir şey,aşık olmak ve korkmadan sevmektir, hep sevmek
Zülfikarvatan,aile,anne,millet,arkadaş sevgisi ve yaradan sevgisi bunlar zaten olması gerekendir. olmazsa olmazdır. teferruatı değil muhteviyatı önemlidir. ama sevgiliye duyulan sevginin aynı zamanda teferruatı da önemlidir :) teferruattan anlayan yani sevmeyi bilen bir erkek için hayatın anlamı sevgilisidir. insanın hayatında aşk yoksa bence bir zavallıdır... aşk yoksa hayatın hiçbir tadı olmaz... tersini düşünenler aşık olmayı bilmiyor demektir ve hayattan tat almamıştır yaşamamıştır. çünkü gerçekten sevince, bakışlarından aşkın şarabını içtiğin o gözlerin yokluğuna kim katlanabilir... sevgilin olmayınca alınan nefes bile gereksiz gelir, şu hayat bitse de artık gitsek gibi 1 ruh halinde olur insan, sonra o gelir hayatın rengi değişir.. neyse bu arada nicki değiştim ve ilk mesajımı da bu konuya atmış bulunuyorum hadi hayırlı olsunjeomaniahayatın en büyük anlamı çok sevdiğiniz hiç ayrılmayacam dediğiniz, onun için ne yapabileceğinizi veya ne yapamayacağınızı düşünmeden herşeyi yapabileceğiniz, ayrı kalsanız bile bedeninizi onun için herşeyden sakınacağınız bir sevgilinin olmasıdır.etkileyici bir yorum...
Hayatın anlamı sevgi.....Bana göre...Bu sadece eş anlamında değil genel manada...Önce yaradan sevgisi...sonra eş..sonra diğer insanlar...Hepsi tarafından sevmek ve sevilmek..
bir zamanlar eski ve yeni nickle yukardaki yazıları yazma sebebimi şimdi düşününce yanımda olmaması sebebiyle hayatın anlamı hiçbirşeyi hiç kimseyi takmamak ve kendin için yaşamaktır diyorum. en dingin en mutlu aşklar bile zamanın yıkımlarından kaçamaz. çünkü aşk zamandan oluşur sonsuz değildir. aslında mutluluk varsa aşk yoktur. işin içine mutluluk girerse ya işin boku çıkar, ya da aşk gider olay sevgiye dönüşür. hatta iyice boku çıkar evlilik bile meydana gelebilir. bu böyle olmamalıdır. eskisi kadar sevmediğinizi anladığınız o anda noktayi koymanın vakti geldiğini anlamak ve terk etmeyi bilmek gerekir.. Bir insanın yapabileceği en onurlu şeydir belkide çünkü devam etmek sadece daha cok acı verir. aslında giden değil, kalandır terk eden. çünkü onlar daldan dala konarlar, kuş gibi ince bacakları, dalları incitirler, en büyük cehennemliktirler bunu bilmezler.. sövgüler tüketirsin üzerine alınmazlar. maalesef hiçbiri anlamaz bu büyük aşk iyi koruyup iyi beslenilirse sevgi, saygı hep kalacaktır.. ömür aynı kişiyle tamamlanacaktır...
- 1
- 2