zaman zaman avantajları olsa da fazla kasmaya gerek yok sonuçta insanız işte, üstüne italyan kesim bir takım elbise-rugan ayakkabı kombini ve parlak dişlerinle sahte gülücükler attığında iç dünyan tavan yapmıyor. fazla kasmadan yaşamak lazım. belli mi olur abi ülkede yarın öbür gün savaş filan çıkar sonra ansızın rambo'ya dönüşmek durumunda kalırız. bu sabit maaşın mecbur olmayan insanları da çok mutlu ettiğini görmedim. bir tane hatun vardı, hatrı sayılır bir ajansta creative director filan kocasıda iş adamı ama hatun hırs yapmış bir kere malum çatışma her yerde. fazla uzatmadan laf arasında "çok çalışıyorum hayatım şöyle böyle" diye ağladığı için ne kadar para alıyorsun diye sordum tam hatırlamamakla birlikte 7 bin üzerinde bir rakamdan bahsetti. gel gör ki bir önceki hafta çocuğunun doğum gününe gidememiş. daha fazla özele inmenin bir nedeni olmadığı için konuyu değiştirdik. kısaca hayata on kere gelmeyeceğiz kaldırabileceğimiz sorumluluktan fazlasını alırsan gidip beynini çürütürsün oralarda. freelance düzeni tutturmakta ayrıca zordur orası ayrı konu ama ufak gelir kazançlarıyla bir ton iş yapılabiliyor...