arkadaşlar şimdi ben 500 wat lık psu aldıgımda ilerde hangi parçayı degiştirirsem wat gereksinimi artar ? acaba bide bu power colorun fan sesi nasıl ?Ben kullanıyorum bir tek crysis'te gürültü çıkartıyor :) Tabii diğer fanları denemedim ama tahminim diğer 4770 lerden az ses çıkartıyordur
HD 4770 Ve PSU Tavsiyesi
- 1
- 2
sende power color 4770 mi var ? acaba HugOBoss 1920x1080 çözünürlükde oyunları donmadan oynatır degilmi ?
Neyse artık böyle idare edelim... 1980x1080 çözünürlükte denemedim benim monitör o kadar büyük değil ne yazıkki gamez34...
Kesin bir şey söyleyemem ama o çözünürlükte son çıkan oyunlarda bu kart yetersiz kalabilir ama sen yinede araştır biraz
Hugo power color degilmi sendekide ?
Oyunları full ayarında oynatıyormu son öçıkanları mesela resident evil 5 felan ? son sorum olsun buda :)
crysis'te 1680x1050 2x antialasing ve high'te 25-30 fps bazı yerlerde 20'nin altına düşüyor ama oynanabiliyor bir problem yok,, mesela wolfinstein 2009'da 55-60 fps, dirt2 50 fps assasains creed ölçmedim ama high detail de sorunsuz çalışıyordu.. Birde benim işlemcim oyun işlemcisi değil eski sayılabilecek amd 5200 senin işlemci iyi ramlerinde 3 gb ise bence daha da yüksek performans alabilirsin..
Birde bu kartın overclock performansı çok ii voltaj vermeden riva tuner programı ile 4850 yi çoğu alanda geçiyor bu kart ama bu o c olayını araştırmadan başlama bende hiç denemedim
Ati catalayst center da overdrive var güç kaynağın sorun çıkarmaz ise buradan da kısıtlı seviyede overclock yapabilirsin
powercolormu mı önerirsiniz his mi power color alıcam ama adem-kaya sizin de tavsiyenizi alayım.
- 1
- 2