merhabalar ben 1 gb hd5670 ekran kartı almayı düşünüyorum. internette fiyatlarına bakıyorum. örneğin Sapphire markası en pahalı olanı. sonra Power Color geliyor. HIS bu ikisinden de ucuz. ve en sonda VTX gördüm o en ucuzlarıydı. 200 TL ye buldum. diğerleri 220-240 TL arası değişiyor. acaba bu markalar arasında ne gibi farklar var. yani VTX alınırmı. yoksa kalite farkı falan varmı arada. bilgilendirirseniz sevinirim. birde 200 TL ye kadar 1 gb hd 5670 den daha iyi bir kart varmı? varsa önerirmisiniz?
Şimdiden teşekkkürler...
HD 5670 alırken markası farkedermi?
Gts 250 adem kayanın dediği gibi 5670 den cok daha iyi ama bence biraz daha biriktirip 5770 alın
marka olarak fark ediyor bazıları daha sessiz bazıları çekirdek hızı daha fazla vapor-x gibi ama vapor-x bulabileceginizi zannetmıyorum tercihim asustan yana
HD 5670 in bu modelini al.
yani tabiki hd5770 daha iyidir ama bu ekran kartının yanında güç kaynağı da almam gerekiyor sanırım. şu anda kullandığım 280 watt civarı bi güç kaynağı. birde bunların yanında 2 gb da ram de almak istiyorum bu yüzden biraz pahalıya geliyo hepsi. 200 TL civarları ekran kartına ayırmamın sebebi de bundan.
birde ben pek bu çekirdek hızları ne kadar falan önemli ama benim bu fiyat civarlarındaki ekran kartlarının en yüksek hızına sahip ekran kartı bu gibi geldi. ama tabi bilemicem.
Y.İ.Ğ.İ.D.O senin dediğin ekran kartını düşünüyom zaten:) o vardı hep aklımda işte geçen gün VTX görünce ucuza o yüzden ona kafam takıldı ondan yazdım. Yoksa onu düşünüyodum. IceQ modeli duyduğuma göre galiba iimiş soğutmada. isminden de anlaşılacağı üzere:D
yorumlar için teşekkürler... daha başka yorumu olan varsa bekliyorum:)
yok zaten riske girmicem ekran kartı alırken onları da almak zorundayım zaten onun farkındayım:)
ademkaya demek önermiyosun 5670 i bu aklımda olsun sağol;) zaten 5770 tabiki alınır ama 100 TL civarı fark var arada sanırım:)
250'yi alma 5670'ide alma