Hd Film İzleme Sitesi

webofis
09-03-2016, 01:01   |  #1  
webofis avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Film izlemeyi oldukça seven birisiyimdir. Özellikle korku filmleri izlemeyi severim. Filmleri genellikle online film izle yolunu kullanarak izlerim. Geçenlerde yine korku filmler kategorisinden bir film arıyordum. Online film izle sitesinde gözüme 2016 filmleri adı altında bir kategori çıktı merak edip gireyim dedim. 2016 filmleri kategorisinde girdiğimde yepyeni filmler ile karşılaştım bunlardan bazıları eskiydi ama hepsi değildi yeni çıkacak olan filmlerin fragmanları yer alıyordu. Özellikle gözüm korku filmleri aradı. Nede olsa korku filmleri çok seven birisiyimdir. Neyse 2016 filmleri biraz daha gezindikten sonra online film izle sitesini kapatıp internette 2016 filmleri araştırmaya koyuldum.

Çünkü online film izle sitesinde pek bir bilgi yoktu. İnternette biraz araştırma yapınca bazı filmlerin fragmanlarına rastladım izlemeye koyuldum güzel filmlerdi. Özellikle korku filmleri kategorisinde oldukça fazla film yer alıyordu. Korku filmleri sevdiğim için araştırmalarıma o kategoriden devam ettim. 2016 filmleri arasından gideceğim filmleri listelemeye başladım şimdiden fakat online film izle yolunu da tamamen bırakmayacağım çünkü kalitesiz bir film olduğunda filmi izlemek için boş yere sinemaya gitmeye gerek yok öyle kaliteli bir filme rast gelirsem gitmeyi düşünüyorum sinemaya. Bence sinemacıların tek sorunu da bu kaliteli film yapmayarak insanları sinemadan soğutuyorlar.

Böylece onlar kaybediyorlar. Çünkü insanlar her türlü filmi izliyor zaten bu yüzden onlara zarar geliyor. Bizleri ilgilendirmiyor. Bence 2016 filmleri elden geldiğince kaliteli olmalı ve insanlar sinemaya çekilmeli çünkü eğer böyle olmaz ise tek kaybedecek olanlar sinemacılar olacak. Bende 2016 yaklaşırken 2016’fan tek dileğim filmlerin oldukça kaliteli olması çünkü filmler ne kadar kaliteli olursa insanlarda kazanır sinemacılarda. Eğer kaliteli filmler olursa insanlar sinemaya gelirler böylece sinema ve filme olan aşkları artmış olur böylelikle sinemacıda diğer filmlerden de kazanmış olur. Çünkü seri filmleri en çok kazanan filmlerdir. Bir film tutunca diğerleri de tutar ve insanlar sinemaya gitmeye daha çok meraklı olur bunun için kaliteli film önemlidir diye düşünüyorum. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim, hepinize mutlu yıllar huzurlu sağlıklı nice seneler dilerim.

Hd film izle'menin keyfine varmak için kesinlikle yazımı dikkate alın derim. Özellikle yerli filmler ve
aksiyon filmleri severler kesinlikle memnun kalacaklar.

enyenifilmler
04-06-2016, 20:45   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

En Yeni Filmler i buradan reklamsız birşekilde zaten izliyebilirsiniz